Luk

Frank ser topniveau: Lidt ligesom Busquets

| Premier League | 18 kommentarer

Infoboks

Brentford - Watford
Premier League (10/12)
Oddset 2,10 3,50 3,45
bet365 2,00 3,50 3,75

Thomas Frank roser endnu en gang Christian Nørgaard, som har nogle egenskaber til at spille på topniveau som 6'er. Lidt ligesom Sergio Busquets, siger han.

Den tyske legende Franz Beckenbauer og den nuværende Liverpool-profil Fabinho.

Thomas Frank har tidligere sammenlignet Christian Nørgaard med disse to, og sammenligningen med Fabinho uddybede Brentford-træneren tidligere på ugen.

Her kastede Frank også endnu et navn i puljen, som Nørgaard kan sammenlignes med.

- Jeg synes, Christian Nørgaard er en fremragende fodboldspiller, og han er virkelig vokset. Han leverer altid på et højt niveau og gør det jo også godt på landsholdet.

- Jeg synes, han har nogle af de egenskaber, der skal til for at spille på topniveau på den position. Altså lidt ligesom Fabinho eller Busquets, og jeg ved godt, det er store, store navne at sammenligne med, men han er enormt rolig, spiller bolde fremad og lukker de her berømte omstillinger ned.

- Det er derfor, jeg synes, at nogle gange er forskellen mellem spillere ikke så stor. Jeg synes, Christian er fantastisk, understreger Thomas Frank.

27-årige Christian Nørgaard kan lørdag spille sin kamp nummer 75 for Brentford, når Chelsea venter i Premier League klokken 18.30.


Af Martin Schmidt

18 kommentarer

Hala Chelsea 12:09          
Storhedsvanvid??
Brøndbytiljegdør 12:17          
Storhedsvanvid?….. det sagde folk også om både Thomas Frank, og Christian Nørgaard da de var i Brøndby.

Måske er det ikke helt så tosset alligevel
Malresi 12:27          
Nør var tæt på at være Brentfords vigtigste i Championship før hans skade. Han er som Frank siger virkelig god til at bryde presset med bolde mellem kæderne og med Toney som mål har det naturligvis været nemmere for ham at falde i øjnene. Det skal dog ikke tage noget fra hans spil som har været på et utroligt højt niveau. I princippet har vi jo en del danske spillere, der (hvis de lod sig påvirke) kunne døje med ignorante sofatrænere i de danske stuer.

Vi har et landshold som pt præsterer på allerhøjeste niveau og er en trussel for alle landshold. Kvalitetet af spillerne er øget stødt siden den famøse røde trød blev sat i værk, så selvfølgelig vil mange af spillerne omkring landsholdet kunne begå sig på store klubadresser.
Pep Guardiola 12:55          
Sammenligning i rolle er fair nok, det er vel lidt samme rolle han spiller. I niveau er vi ikke i nærheden og det er en fornærmelse overfor Busquets overhoved at holde dem op mod hinanden. Vi snakket om en spiller der har vundet alt hvad der er værd at vinde og alene ud fra det er mere eller mindre selvskreven til en top 3-4 stykker på den defensive midt historisk set.
fussballfussball 13:05          
Helt enig i at Busquets er en meget større spiller, hans meriter siger alt.
Men mange har en tendens til at undervurdere Nørgaard, for han er ikke den mest i øjenfaldende spiller, men for Brentford har han lidt samme værdi som Busquets har for Barcelona. Hans måde at læse og bryde spillet på var fantastisk sidste sæson, det har været outstanding den her, og hans viste det også i glimt under EM når han kom ind. Kvalitets mæssigt er Busquets en langt større spiller, det tro jeg heller ikke Frank vil underkende
Ph.C. 13:06          
@pep

Åh, det samme hver eneste gang, en træner tillader sig at sammenligne sin spiller med andres darlings. Han kan jo godt være tæt på samme niveau lige nu - TF siger ikke, at Nørgaard er en lige så stor spiller, eller at han har opnået det samme. Det er ret svært at vinde alt med Brøndby, Fiorentina og Brentford, ikke?
TheUnitedWay 13:34          
Jeg er enig med Pep, de spiller samme rolle og det er det. Generelt må trænere godt lade være med de svulstige sammenligninger, det gælder især FCN´s træner.
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december