LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Frank slog ex-chef - Pukki lynede forgæves

| Championship | 5 kommentarer
Frank slog ex-chef - Pukki lynede forgæves
Foto: Getty Images
Brentford sikrede sig i overtiden en 1-0-sejr over Aston Villa og den tidligere Brentford-manager Dean Smith. Norwich mistede førstepladsen trods Teemu Pukkis træffer. 

Thomas Frank og Brentford tog onsdag i mod klubbens tidligere manager Dean Smith, da Aston Villa kom på besøg i Championship.

Trods nederlag i Nottingham forleden var Brentford på forhånd den mest formstærke af mandskaberne, og indbyrdes havde London-holdet heller ikke tabt i sine fem opgør mod Villa hidtil.

Henrik Dalsgaard var helt ude af truppen, mens Mads Bech Sørensen var med på bænken for hjemmeholdet, der havde de fleste muligheder i en målløs første halvleg.

Brentford øgede presset fra anden halvlegs start, men skarpheden manglende for Franks tropper, og Villa havde heller ikke held til at passere en vågen Brentford-keeper Daniel Bentley de gange, hvor de kom frem til chancer.

Først i overtiden kom forløsningen, og det var værterne, der fik den via topscorer Neal Maupay, der blev rygtet på vej til Villa i januar.

1-0 sluttede det, og Brentford er nu nummer 15.

I toppen af rækken spillede Leeds sig op på førstepladsen med en 2-1-sejr over Swansea samtidigt med, at Norwich tabte 3-1 hos midterholdet Preston trods Teemu Pukkis 21. ligamål i sæsonen. 


Se West Ham - Fulham Stream live på Eurosport Player  
Advertisement

Af Mikael Blond
Fredag 22. februar
Torsdag 21. februar