Luk

Frank vil se finsk firemålsskytte vise sit værd

| Carabao Cup | 0 kommentarer

Infoboks

Brentford - Watford
Premier League (10/12)
Oddset 2,10 3,50 3,45
bet365 2,00 3,50 3,75

Thomas Frank håber, at hans unge angriber Marcus Forss nok engang vil gribe chancen for at imponere for Brentford, der onsdag møder Stoke i Carabao Cup.

Finske Marcus Forss har været imponerende for Brentfordi i årets Carabao Cup, hvor han senest scorede fire mål, da holdet gav Oldham en 7-0-afklapsning.

Siden da er det kun blevet til to indskiftninger i Premier League for angriberen, der sidste sæson var en fast del af startopstillingen for Thomas Franks tropper i Championship.

I denne sæson er det Ivan Toney, Sergi Canos og Bryan Mbeumo, der leder angrebslinjen for London-klubben, og det satte Thomas Frank ord på til pressemødet før kampen mod Stoke onsdag.

- Jeg er sikker på, at hvis vi spillede i Championship, så ville han spille og måske også være førsteangriber, men vi er selvfølgelig gået et niveau op, og vi har brug for mere end en god spiller, sagde Frank på pressemødet ifølge FourFourTwo, og fortsatte.

- Marcus har gennemgået en virkelig god udvikling som spiller og som person. Da han var yngre var det mere usikkert om han ville komme og banke på, nu ved han, hvad han skal gøre.

- Jeg kan lide ham, vi kan lide ham, og når chancen kommer, skal han være klar, afsluttede den danske træner på pressemødet.

Bryan Mbeumo udgik med en skade i søndagens opgør mod Leicester, og derfor bekræfter danskeren, at Forss starter inde onsdag.


Af Cillian Murphy
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december