Luk

Frankfurt hentede Stuttgarts tomåls-føring

| Bundesliga | 0 kommentarer

VfB Stuttgart og Eintracht Frankfurt tørnede sammen i Bundesligaen lørdag eftermiddag.

Hjemmeholdet Stuttgart havde før kampen kun tabt en enkelt gang i Bundesligaen og lå nummer ni. Det samme var tilfældet for Frankfurt, der lå med sammen antal point, men lige efter på grund af en dårligere målscore.

Det blev en chancerig affære mellem de to hold, der dog hver især viste skarpheden i to forskellige halvlege.

Stuttgart havde mest held med afslutningerne i  de første 45 minutter, hvor de kom foran efter 17 minutter, da Nicolas Gonzalez scorede til 1-0 på et straffespark.

I kampens 37. minut blev det 2-0, denne gang var Gonzalez i oplæggerens rolle, da han spillede bolden i dybden til Gonzalo Casto, der sikkert vandt duellen med Kevin Trapp i Frankfurt-målet. 2-0 til Stuttgart, hvilket også var resultatet i pausen.

Efter en times spil kom Frankfurt tilbage i kampen. Andre Silva stod klar i feltet på Aymen Barkoks flade indlæg, og han sparkede sikkert bolden i mål til 2-1.

Et kvarter før tid var Barkok endnu engang manden med assisten, da han sparkede et hjørnespark, hvor David Abraham kom højest og pandede udligningen i mål. 2-2.

Der kom ikke flere mål i kampen, og derfor måtte de to hold dele pointene. Det betyder, at de nu begge har ti point og ligger henholdsvis nummer syv og ti.

Hertha Berlin vandt komfortabelt

Andetsteds var Hertha Berlin i aktion på udebane mod Augsburg, og det blev en sikker sejr til berlinerne.

Kort før pausen bragte Matheus Cunha gæsterne foran på et straffespark og kort efter pausen fordoblede Dodi Lukebakio føring, da han udnyttede tøvende forsvarsspil i Augsburg-feltet. 

Fem minutter før tid lukkede Krzysztof Piatek opgøret, da han på en friløber sparkede bolden ind i det lange hjørne til slutresultatet 3-0.

Det var Herthas første sejr i fem kampe, og med den rykker de op som nummer 12 i Bundesligaen. Augsburg ligger nummer ni.

 

 

 


Af Jonas Nielsen
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar