LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Frankfurt udnytter købsoption på stjerne-spids

| International | 18 kommentarer
'Åndssvagt boldtab': Frankfurt smider vigtige point i Wolfsburg - se begge kasser her
Highlights: Frankfurt vendte 2-4 til avancement foran elektriske Commerzbank-Arena
Highlights: Frankfurt vendte 2-4 til avancement foran elektriske Commerzbank-Arena
Mål! Kostic skruer decibelniveauet tre takker op i Frankfurt
19-årige komet: Felix brillerer med det yngste hattrick i Europa League siden Agüero
Frankfurt udnytter købsoption på stjerne-spids
Foto: Getty Images

Luka Jovic laver til sommer sin lejeaftale i Eintracht Frankfurt om til en permanent aftale. Den tyske klub har således købt ham fri af Benfica.

Eintracht Frankfurt har endelig gjort alvor af sine ord og har udnyttet købsoptionen på angriber-stjernen Luka Jovic, som har underskrevet en fireårig kontrakt i Bundesliga-klubben.

Serberen kom til Frankfurt på en lejeaftale fra Benfica i sommer, og siden da har han imponeret stort for den tyske klub.

Sportsdirektør Fredi Bobic har længe forsikret, at Frankfurt ville gøre brug af købsoptionen, og det er altså nu sket.

- Lukas udvikling er meget tilfredsstillende. Der har ikke været nogen tvivl om, at vi ville binde ham til klubben. Han er en spiller med ekstraordinære kvaliteter, siger Fredi Bobic til klubbens hjemmeside.

Nu råder Frankfurt over Luka Jovic fra 1. juni og frem til 2023. Det betyder samtidig, at klubben allerede til sommer kan sælge ham, hvis der kommer et tilfredsstillende bud.

Storklubber som Barcelona, Manchester City og Real Madrid har været sat i forbindelse med serberen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

18 kommentarer

PFC4325 16:10          
Naturligvis! Alt andet havde været hul i hovedet
YNWA 92 16:22          
Ham kan de snildt sælge for 450-600 millioner kr til sommer...jeg kan ikke begribe hvorfor Benfica ikke så det store lys i ham?
Sebalist 16:24          
Ja, for klubben - personligt er jeg overrasket over, at han selv vælger at skrive under. Det kan selvfølgelig være, at han har lavet en aftale med dem om at blive solgt videre med det samme, men hvis rygterne om interesserede klubber stemmer, overrasker det mig meget, hvis han "tør" satse på, at han holder niveau og kommer i betragtning til et lignende skifte igen, om x år.
kellodk 16:31          
@Sebalist

Hvad er det der er forandret for ham ved at skrive med Frankfurt.??
Chrillinho 16:38          
Står Jovic ikke med nogle sindsyge kort på hånden egentligt? Jeg ved ikke lige hvad købsoptionen er på, men lad os bare for sjovt sige det er en 30 milioner euro. Derudover, så kan han vel ryge for 60 milioner euro til sommer f.eks. Overvej følgende scenarie:

Han siger til Benfica: "jeg siger nej til Frankfurt, hvis i giver mig f.eks. 15 milioner euro", dvs. at hvis han sælges for 60 milioner euro vil Benfica få 60-15 (der ryger til Jovic), få 45 milioner euro for ham, i stedet for de 30 hvis han ryger til Frankfurt. Omvendt, kan han sige til Fankfurt: "jeg siger ja til jer, hvis i giver mig 15 milioner euro", så de betaler 45 i alt, men sælger ham med det samme for 60, dvs. de har tjent 15 milioner euro "helt gratis". Umiddelbart bør Jovic kunne presse begge klubber til en kæmpe sign-on bonus.
Dobrich 16:45          
Han er på vej til Real Madrid !
kellodk 16:46          
De har købt ham...
Torsdag 23. maj