Luk

Frankfurts Real-flop flugtede Schalke i sænk

| Bundesliga | 12 kommentarer

Infoboks

Eintracht Frankfurt - Schalke 04 3-1
Bundesliga
28' 1-0 André Silva
29' 1-1 Matthew Hoppe
72' 2-1 Luka Jovic
90' 3-1 Luka Jovic

Luka Jovic sikrede Frankfurt en 3-1-sejr over Schalke i Bundesligaen i sin returkamp for den tyske klub søndag aften.

Schalke fik langt om længe en sejr i sidste runde af Bundesligaen, da Hoffenheim blev besejret med imponerende 4-0, blandt andet takket være et hattrick af unge Matthew Hoppe.

Den amerikanske angriber skulle også komme på måltavlen i dagens opgør mod Frankfurt, men ikke før André Silva havde bragt hjemmeholdet i front.

Schalke-forsvaret formåede ikke at cleare bolden, og sparkede i stedet direkte i Frankfurt-angriberne flere gange, indtil Silva kunne tage bolden og flugte i mål til 1-0 efter en lille halv times spil.

Men dårligt havde Frankfurt-spillerne trisset ned på egen banehalvdel, før Matthew Hoppe blev sendt i dybden, og da hverken målmand Trapp eller forsvarer Hinteregger gik til bolden, kunne Hoppe gøre det og sparke gennem benene på Trapp fra klos hold.

Derfor gik holdene til pause med 1-1.

Med en halv time igen blev Real Madrids lejesvend Luka Jovic sendt på banen for at gøre det, han gjorde så godt i sin første tid som Frankfurt-spiller: Score mål.

Bare ti minutter senere var han da ganske rigtigt også på pletten, da Filip Kostic sendte et indlæg ind i feltet, som passerede en Schalke-forsvarer, inden Jovic flugtede bolden i nettaget og blev omfavnet af hele Frankfurt-holdet.

Jovic kom sågar på tavlen igen, da Kostic igen spillede angriberen i feltet, og efter en dribling lagde Jovic med sin afslutning bolden gennem benene på en forsvarer og i mål langs nærmeste stolpe, som bestilte han ikke andet end at lave mål.

Det lykkedes derfor ikke Schalke at følge op på sidste rundes pointhøst, mens Frankfurt blander sig i striden om de europæiske pladser med sejren.


Af Christian Ambæk
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts