Luk

Frankrig ordnede miniput uden at imponere

| EM | 0 kommentarer

Frankrig slog Andorra med 3-0 uden at imponere i et opgør, hvor Antoine Griezmann misbrugte et straffespark. 

De franske verdensmestre stillede med blandt andre Antoine Griezmann, Kingsley Coman og Oliver Giroud i sin offensiv, da de tirsdag havde besøg af prügelknaben Andorra i EM-kvalifikationens gruppe H.

Som ventet havde Andorra intet at byde ind med offensivt, men franskmændene rullede sig heller ikke lige frem ud for fulde gardiner.

Lilles 21-årige Jonathan Ikone debuterede forleden med et mål i 4-1-sejren over Albanien, og denne gang var han mand for oplægget til Kingsley Comans 1-0-mål, da han førte bolden frem midt på banen og splittede gæsternes defensiv med en fremragende dybdebold.

Efter en halv time fremtvang Griezmann et straffespark, men Andorra-keeper Josep Gomes reddede fornemt Barcelona-spillerens forsøg fra pletten.

33-årige Gomes havde flere store redninger i opgøret, men efter 52 minutter måtte han give fortabt, da Griezmann løftede en frisparksbold ind til en udækket Clement Lenglet, som pandende Frankrig på 2-0.

Frankrig havde to forsøg på overliggeren, inden indskiftede Wissam Ben Yedder i overtiden lukkede og slukkede til 3-0 efter en ripost af den ellers velspillede Gomes i Andorra-buret.

Frankrig tog sejren, men mister alligevel førstepladsen, da Tyrkiet stryger forbi som bedre i det indbyrdes regnskab. Det var de ikke inden opgøret, da Island også var på pointhøjde.


Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 20. september