Luk

Frankrig ude af OL efter store japanske tæv

| OL | 0 kommentarer

Frankrig er ude af OL efter en 0-4-lussing til Japan, der går videre fra gruppen som etter. Mexico slog Sydafrika og er også videre.

Frankrig havde brug for et resultat mod de japanske OL-værter, hvis de skulle avancere fra gruppen ved legene i Tokyo, men japanerne kom ind til opgøret med stor selvtillid.

To sejre i to kampe var det nemlig blevet til for Japan, og de startede da også onsdagens sidste gruppekamp på flot vis.

Efter knap en halv time bragte Takefusa Kubo nemlig japanerne i front på en returbold, og kort efter øgede Hiroki Sakai til 2-0 efter sløjt forsvarsspil af Frankrig.

Frankrig var derfor nede med to ved pausen, men heller ikke i anden halvleg formåede franskmændene for alvor at komme frem til giftige situationer.

I stedet kunne Japan gøre det til 3-0 med 20 minutter, da Koji Miyoshi fra kanten af feltet fyrede bolden i mål på fornem vis.

Kort efter blev ondt værre for Frankrig, da Randal Muani blev udvist efter VAR omstødte et gult til et rødt kort for en grim stempling på Miyoshi.

I overtiden blev det så også 4-0 til Japan takket være en scoring af Daizen Maeda, og således gik japanerne videre i sikker stil, mens Frankrigs OL i fodbold slutter her.

Med videre far gruppen kommer Mexico, der slog Sydafrika med 3-0 i en kamp, hvor begge hold modtog et rødt kort.

Tidligere spillede Sydkorea og New Zealand sig videre på bekostning af Rumænien og Honduras.


Af Sara Margren
Fredag 24. september