Luk

Fransk avis: Dolberg topper Nice-ønskeliste

| Ligue 1 | 21 kommentarer
Se målene her: Real Madrid-emne sprudlede for de hollandske mestre
Fransk avis: Dolberg topper Nice-ønskeliste
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

APOEL Nicosia - Ajax
Champions League Kvalifikation (20/08)
bet365 6,50 4,33 1,50
NordicBet 6,20 4,40 1,53
Oddset 5,90 4,20 1,50

Ifølge en fransk lokalavis er danske Kasper Dolberg øverst på ønskelisten over angribere hos Ligue 1-klubben Nice.

Kasper Dolberg kan være på vej væk fra Ajax denne sommer, og onsdag bekræftede klubbens sportsdirektør, at der kan ske noget med Dolberg snart.

Nu erfarer den franske lokalavis Nice-Matin, at Kasper Dolberg er førsteprioriten til angrebet hos Ligue 1-klubben Nice.

Avisen skriver ikke, hvorvidt klubben officielt har budt på den danske landsholdsspiller, men interessen er angiveligt ikke til at tage fejl af.

21-årige Kasper Dolberg har spillet 13 landskampe for Danmark og scoret tre mål i landsholdstrøjen.


Af Martin Schmidt

21 kommentarer

haraltidret 00:21          
Mit kendskab til det nuværende Nice hold er ikke stort. Men jeg tror Kasper Dolberg kunne have godt af et klubskifte og nye udfordringer. Det virker ikke til at han helt passer ind i det, den nuværende Ajax træner ønsker rent taktisk og spillemæssigt. Så i stedet for at sidde på bænken i Ajax, ville det nok kunne gavne Dolberg´s karriere, at kickstarte den i en anden klub. Og Nice og Ligue 1 er måske et meget godt sted at genoplive karrieren.
turbocharlie666 02:31          
Tror at det ville være et kanon skifte for ham, Nice er ikke bange for at bruge " unge" talenter, tror han kunne få masser af spilletid der. Derudover er de jo et subtophold i Frankrig, så ikke det dårligste skifte.

Tror også at han er nød til at skulle videre nu, han udvikler sig ikke længere positivt, grundet manglende tiltro og spilletid.
RaSMuS. 07:37          
For en klub som Nice ville det være et scoop at få fat i en angriber som Kasper Dolberg, som for ikke længe siden var regnet for et af fodboldverdenens allerstørste angrebstalenter. Hvis Dolberg skulle ende der, er det ikke svært at forestille sig, at de vil gå langt for at få ham til at lykkes. Lige nu er det væsentlige for Dolberg ikke blot, hvor langt der er til spilletid, men i ligeså høj grad hvor langt der er til bænken, hvis tingene ikke lige lykkes med det samme, og i nogle af de større Bundesligaklubber, som også er nævnt, vil vejen formentlig værre kortere end i Nice.
Nice og Ligue 1 lyder som et godt match. Det gør Bundesligaen naturligvis også, men lige nu handler det om spilletid, kontinuitet og tryghed til at udvikle sig efter en lang og ustabil periode for den unge mand.
SotD 08:14          
Det er ikke nødvendigvis noget dumt skifte. Hvis man kan få Balotelli og Ben Arfa til at blomstre, så må der være noget tillid og tiltro til den enkelte.

Med INEOS indtræden må man formode at der bliver postet en god sum penge i klubben, så kan han kæmpe med om top 5, måske endda medaljer, så ville et skifte til Frankrig være rigtig fint.
Bestemt 08:22          
Nice havde Balotelli på holdkortet for ikke særlig lang tid siden. De har altså for ganske nyligt set større stjerner end Dolleren i Sydfrankrig.

Dolberg har haft én enkelt god sæson, og siden har han været plaget af skader samt problemer med at finde målet, når han endelig spiller.

Den hype, der var for et par år siden, er drevet over for længst. Der er ingen uden for Danmark, der kan huske hypen. Han er ikke et af fodboldverdens varmeste talenter, han er i stedet en lottokupon: Holder han sig skadesfri og finder han ud af, hvor målet står, så kan han blive en kæmpe gevinst, men det er jo langt fra givet og mon ikke også Nice er klar over dette.

Jeg tror, at Nice vil være et godt sted for Dolberg. De tør spille med unge spillere, og det er en liga og en (relativt ambitiøs) klub med et niveau, der synes at passe godt til Dolberg.
Euro2020herewecome 08:27          
Nu er jeg bare nysgerrig, ikke umiddelbart uenig med dig.

Hvordan ved du hvad de udenlandske talentspejdere og club managere taler om siden du ved, at et af Europas største talenter for to år siden pludselig er glemt?

Det kan godt være han er gået lidt i glemmebogen hos medier og forskellige fodboldfans, men jeg tror de professionelle ude i klubberne udmærket er klar over hvem Dolberg er samt hvad han repræsenterer. Ikke kun i Nice.
Acheron 3 08:28          
Jeg så ham nu hellere i Leverkusen eller Gladbach. Tysk fodbold er lige en tand mere offensivt og passer bedre til ham.
Tirsdag 20. august
Mandag 19. august