Luk

Fransk magi sikrede kryds i tysk topkamp

| Bundesliga | 0 kommentarer
Fransk magi sikrede kryds i tysk topkamp
Foto: Getty Images

Leverkusen var på vej mod en sejr, men så scorede Christopher Nkunku et fremragende mål og sikrede RB Leipzig 1-1 i udekampen.

Leverkusen og RB Leipzig stod begge noteret for 13 point efter de første seks Bundesliga-kampe i sæsonen, og lørdag tørnede de sammen på BayArena.

Danske Yussuf Poulsen måtte tage plads på bænken fra kampens start, da Matheus Cunha dannede angrebsduo med Timo Werner.

I kampens indledning kom begge hold til et par afslutninger, men både Leverkusens Kai Havertz og Leipzigs Cunha manglede skarpheden.

Lukas Hradecky i Leverkusen-målet diskede op med en række flotte redninger på forsøg fra Cunha og Timo Werner.

Leipzig satte sig på de største chancer, og Cunha var uhyre tæt på efter en halv time, men angriberens flotte afslutning prellede af på træværket.

Derfor måtte de to hold gå til pause med 0-0 på måltavlen, men midtvejs i anden halvleg blev dødvandet brudt.

Her viste Leverkusens Kevin Volland nemlig skarphed, da han dukkede op midt for mål og sparkede et fladt indlæg i kassen til 1-0.

Leipzig-træner Julian Nagelsmann ved at skifte Yussuf Poulsen på banen i jagten på en udligning.

Den kom med godt ti minutter igen, da Christopher Nkunku viste fantastisk teknik.

Den 21-årige tidligere PSG-spiller lobbede bolden over to Leverkusen-forsvarere, inden han køligt prikkede den forbi Hradecky til 1-1 – fantastisk scoring af Nkunku.

Trods yderligere chancer blev der ikke scoret en tredje gang, og derfor endte den tyske topkamp mellem Leverkusen og Leipzig 1-1, hvorfor begge hold er på 14 point efter syv kampe i Bundesligaen.

 


Af Martin Schmidt

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober