Luk

Fransk profil sværger Bayern München troskab

| Bundesliga | 2 kommentarer

Infoboks

Bayern München - Tottenham
Champions League gruppe B (11/12)
bet365 1,36 5,75 7,00
NordicBet 1,35 6,00 8,80
Oddset 1,33 5,70 7,80
YouBet 2,30 3,15 2,75

Den franske kantspiller Kingsley Coman fortæller, at han godt kan forestille sig at tage en håndfuld år mere i Bayern München.

Kingsley Coman har ramt topformen på det seneste, og det har angiveligt fået klubber som eksempelvis Manchester City til at følge rigtig godt med i franskmandens gøren og laden.

Det tyder dog ikke på, at offensivspilleren har planer om at forlade Bayern München lige foreløbig.

I et interview med klubbens egen hjemmeside, bliver han således spurgt, om han som sin gode ven Franck Ribery kunne forestille sig at tage i alt 12 år i Bayern München.

- Jeg har spillet i Bayern i fem år nu – det er næsten halvdelen, siger Coman med ifølge Bayerns hjemmeside med et grin.

- Jeg er kun 23 år gammel nu, så jeg har måske ti år mere på allerhøjeste niveau. Det er for tidligt at forudsige hele min karrierevej, men jeg kan selvfølgelig sagtens se mig selv blive her i 12 år som Franck, og når jeg har været det, vil jeg stadig være ung og have tid nok til at opleve et eller to lande mere.

- Jeg er sikker på, at jeg bliver i Bayern i lang tid endnu. Byen er god, klubben er rigtig god, og vi vinder trofæer. Vi mangler bare Champions League. Udover vejret ville jeg ikke ændre noget, siger Coman.

Lige nu har Kingsley Coman en kontrakt, der løber frem til sommeren 2023.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 11. december
Tirsdag 10. december