Luk

Fraværende Singh: Havde andre forhåbninger

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

FC København - PAOK
Europa Conference League Gruppe F (21/10)
Oddset 2,10 3,45 3,55
bet365 2,10 3,40 3,40

FC København-indkøbet Luther Singh har været fraværende i FCK's kamptrup i de sidste uger, og han indrømmer, at det ikke har været den start, som han og FCK havde håbet.

Luther Singh blev i august hentet ind som offensiv forstærkning til FC København-holdet, men indtil videre er det ikke meget, som FCK har set til sydafrikaneren.

I alt har han spillet lige under en halv time fordelt på tre indhop, og efter pasproblemer i forbindelse med en landsholdstur har han siddet ude i de seneste fire FCK-kampe.

Han var end ikke med, da FCK spillede pokalkamp mod Nykøbing FC onsdag, og nu fortæller Luther Singh så i et interview med FCK's egen hjemmeside, at det ikke har været en start som han eller trænerne i FCK havde ønsket.

- Det har været meget frustrerende for klubben og for mig selv, at jeg fik det afbræk i det forløb, jeg var i gang med i FCK på grund af pasproblemerne. De er løst nu, og jeg knokler på træningsbanen for at komme helt op i det rette gear, siger han og tilføjer, at han holdt sig i gang i Sydafrika, men alligevel har haft et lille efterslæb, inden han fortsætter:

- Både trænerne og jeg havde selvfølgelig andre forhåbninger, end hvordan det er gået indtil videre. Jeg er heldigvis klar til at træne på fuldt tryk, og jeg mærker fremskridt hele tiden, så det har været det rigtige for mig at holde fokus på træning fremfor at lade frustrationerne tage over.

Luther Singh debuterede med ti minutter mod SønderjyskE i sjette runde af Superligaen og spillede siden med i ECL-kampen mod Sivasspor og i syvende superligarunde mod Vejle. 

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

Indmedwind 11:25          
Amatør agtigt.
billebums 11:27          
Er der noget klarhed om hvorvidt fejlen/årsagen/skylden er at finde hos spilleren eller klubben?
Dorbjenen 11:39          
Men er skyld vigtig? Får man det bedre af at kunne sige: "det er din skyld!"? Reglerne for pas er forskellige i mange lande, så mon ikke det er der den ligger? Forskellige regler, måske ikke der man har sit fokus, når man er i et nyt land og ny klub, langsom proces omkring nyt pas osv - der kan være mange årsager, men det gør vel ikke spilleren eller klubben mere eller mindre dedikeret, professionel, eller lignende.
billebums 12:08          
@Dorbjenen
Det kommer an på hvad man har til hensigt; og det var egentlig ikke for at pege fingre, men for at få en forståelse af, om (1) det er systemet (det danske, sydafrikanske eller UEFA) der er rigid, (2) en simpel forglemmelse fra klub eller spiller, som har resulteret i en snowball effekt), (3) en Verhagen-lignende situation eller noget helt fjerde.
Måske ligger der rent faktisk en læring for spillere, klubber, fans eller andre.
Harder2000 12:15          
Der mangler virkelig en fart dimension i FCK efter at Daramy er blevet solgt.
Ikke et køb jeg har større forventninger til, desværre, men forhåbentlig kan han snart komme ind og bidrage og på sigt gøre en forskel.
Znake 12:17          
Umiddelbart pegede FCK fingre af det Sydafrikanske forbund, for at ikke være behjælpelige nok. Men om det er deres skyld, eller det Sydafrikanske passystem, skal jeg ikke kunne sige - man kunne nok også argumenterer for at han selv burde have forudset at han snart skulle have nyt pas, og været på forkant med situationen. Så umiddelbart vil jeg skyde på nummer 2, han burde nok have forudset det, og så bliver det kombineret med en langsom sagsbehandling i hjemlandet, og så løb det bare lidt løbsk.
beesknees 12:17          
@Bille

Angiveligt så var pas situationen jo pga. at han ikke havde flere sider i sit pas til stempler og derfor lidt ud af det blå pludselig skulle have nyt. Derfra har de så angiveligt været ualmindeligt langsomme til at ordne formaliteterne i Sydafrika. Det er i hvert fald sådan det er blevet udlagt. Om det er sandt er svært at vide.

Jeg synes dog det er ærgeligt, især fordi alle lader til at være negative ift. Singh på baggrund af situationen. Nogen sammenligner ham allerede med Mussis. Jeg synes at folk er meget hurtige med at afsige dom.
Mandag 18. oktober