LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Fred afviste City: Mourinho var altafgørende

| Premier League | 2 kommentarer
Fred afviste City: Mourinho var altafgørende
Foto: Getty Images

Infoboks

Manchester United - Brighton
Premier League (19/01)
bet365 1,30 5,75 12,00
NordicBet 1,31 5,90 11,00
Oddset 1,30 5,50 10,00
YouBet 1,31 5,55 11,75
Stream Arsenal – Manchester United på Eurosport Player
Advertisement
Fred fortæller, at Manchester City forsøgte at hverve ham, men et samarbejde med Jose Mourinho i Manchester United var mere tiltalende for brasilianeren.

Fred skiftede i sommer Shakhtar Donetsk ud med en femårig kontrakt i Manchester United - men det var ikke kun United, der var ude efter brasilianeren.

Allerede i starten af 2018 var bysbørnene fra Manchester City således ude efter Fred. Det bekræfter midtbanemanden selv.

- Jeg fik et tilbud fra City, og jeg talte endda med mine brasilianske landsmænd, som spiller for holdet, siger Fred ifølge fourfourtwo.com.

- De prøvede at overbevise mig, men det lykkedes ikke. Da det blev sommer var der flere tilbud fra blandt andre United, og jeg besluttede hurtigt, at det var det rigtige for mig.

- Mourinho er top-topprofessionel, og alle spillere nyder at arbejde sammen med sådan en vinder. Jeg lærer helt klart ting af ham. Han kan være striks, men det er en del af hans job.

- Han er også venlig og sjov uden for banen, og han joker med os i omklædningsrummet. Jose var altafgørende i min beslutning om at skifte til United, og jeg er taknemmelig for hans interesse, siger Fred.

Brasilianeren har spillet en del under den portugisiske mandager, men han mangler fortsat at få sit helt store gennembrud i United-trøjen.


Stream Arsenal – Manchester United på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

2 kommentarer

LilleGraa 17:23          
Han har godt nok været elendig, godt vi kun brugte ½ milliard på ham, ellers havde vi set dumme ud (igen)..
bruger 143580 17:59          
Det sgu fint han ikke kom til city:)
Fredag 18. januar