LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fred afviste City: Mourinho var altafgørende

| Premier League | 2 kommentarer
Fred afviste City: Mourinho var altafgørende
Foto: Getty Images

Infoboks

Manchester United - Watford
Premier League (30/03)
bet365 1,40 4,20 8,50
NordicBet 1,48 4,90 7,00
Oddset 1,45 4,70 6,80

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Fred fortæller, at Manchester City forsøgte at hverve ham, men et samarbejde med Jose Mourinho i Manchester United var mere tiltalende for brasilianeren.

Fred skiftede i sommer Shakhtar Donetsk ud med en femårig kontrakt i Manchester United - men det var ikke kun United, der var ude efter brasilianeren.

Allerede i starten af 2018 var bysbørnene fra Manchester City således ude efter Fred. Det bekræfter midtbanemanden selv.

- Jeg fik et tilbud fra City, og jeg talte endda med mine brasilianske landsmænd, som spiller for holdet, siger Fred ifølge fourfourtwo.com.

- De prøvede at overbevise mig, men det lykkedes ikke. Da det blev sommer var der flere tilbud fra blandt andre United, og jeg besluttede hurtigt, at det var det rigtige for mig.

- Mourinho er top-topprofessionel, og alle spillere nyder at arbejde sammen med sådan en vinder. Jeg lærer helt klart ting af ham. Han kan være striks, men det er en del af hans job.

- Han er også venlig og sjov uden for banen, og han joker med os i omklædningsrummet. Jose var altafgørende i min beslutning om at skifte til United, og jeg er taknemmelig for hans interesse, siger Fred.

Brasilianeren har spillet en del under den portugisiske mandager, men han mangler fortsat at få sit helt store gennembrud i United-trøjen.


Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

2 kommentarer

LilleGraa 17:23          
Han har godt nok været elendig, godt vi kun brugte ½ milliard på ham, ellers havde vi set dumme ud (igen)..
bruger 143580 17:59          
Det sgu fint han ikke kom til city:)
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts