Luk

Fredericia-bomber drømmer om Superligaen

| NordicBet Liga | 7 kommentarer

Infoboks

FC Fredericia-topscorer Kristian Kirkegaard lægger ikke skjul på, at han drømmer om at spille i 3F Superligaen en dag.

FC Fredericia er med helt fremme, hvor det er sjovt i 1. division, og det skyldes blandt andre topscorer Kristian Kirkegaard.

Den 24-årige offensivspiller har lavet otte kasser indtil videre og er topscorer for klubben, og han er ikke for fin til at drømme om Superligaen.

- Jeg tror enhver fodboldspiller drømmer om at spille det højest mulige af, hvad han har mulighederne for og evnerne til, siger Kirkegaard til Fredericia Dagblad.

- Så hvis mine evner kun er til 1. division, er jeg tilfreds her, men hvis der skulle være nogen, som mener, at jeg har evner og er dygtig nok til at spille et andet sted, skal jeg ikke være for stor til at sige, jeg gerne vil spille Superliga.

Kristian Kirkegaard har en fortid i Vejles ungdomsafdeling. Herefter tog han til Kolding, og han har været i FC Fredericia siden sommeren 2019.


Af Sara Margren

7 kommentarer

KOLDING IF SUPPORT. 07:59          
Er sikker på at Kirke ender i Superligaen. Han havde allerede kvalitet da han var her inden Fredericia hentede ham pga et trænerskift der ikke brugte ham. Havde Anders Jensen blevet havde det nok set anderledes ud her. Ønsker ham alt muligt held og lykke. :)
AndersP! 08:18          
Jeg er sikker på, at Kirke er blevet en voksen ung mand af alle de verbale tæsk han fik på lageret hos CNS Group i sin tid. De var kærligt ment, selvfølgelig, men alligevel!
FCB12345 08:26          
Kirkegaard skiftede til Fredericia, i mens at Anders Jensen stadig var træner i Kolding? Så jeg tænker bare at Kirkegaard ville tage et skridt op til et bedre hold grundet sine kvaliteter.
AG 08:35          
Nu kunne han vel starte med at drømme om at spille superliga med Fredericia. Lyder mere som om, at han taler om at gøre det et andet sted.

Det lyder til, at der har været gode grunde til klubskifterne - ellers ikke meget klubånd i at spille i alle tre klubber i trekantsområdet.
JytteRolf 08:43          
Noget skal ske i Fredericia. Enten skal der satses lidt mere for at tage næste nyk op i Superligaen, eller også affinde sig status quo. Er det 17 sæsoner i den næstbedste række nu?
7000 FCF 10:00          
Skal vi satse på samme måde som jer i HB Køge, og kæmpe for at komme fri af bundstriden ? Det er 20. sæson i næstbedste række.
KOLDING IF SUPPORT. 18:21          
FCB 12345
Du skal vidst have dine skolepenge tilbage Det var Mølkjær der ikke ville bruge ham. ... Det er 2 år siden og Anders var træner i Kolding Q i 2 år tager til Middelfart.
Tirsdag 18. januar