LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fredericia-chef: Det blev en rigtig dårlig kamp

| NordicBet Liga | 1 kommentar
Fredericia-chef: Det blev en rigtig dårlig kamp
Foto: Michael Nielsen
FC Fredericia-cheftræner Jonas Dal ærgrer sig over indsatsen i søndagens nullert mod FC Helsingør. Det blev en rigtig dårlig kamp, mener han.

FC Fredericia skulle søndag forsøge at komme ovenpå igen efter to nederlag på stribe - og det lykkedes delvist.

Klubben fik 0-0 med hjem fra Helsingør, men spillet var langt fra prangende, og derfor var cheftræner Jonas Dal glad for, at det trods alt blev til point.

- Vi skal være rigtig, rigtig tilfredse, for de havde langt flere store chancer end os. Vi ville gerne have vundet, men som kampen forløb, kan vi ikke være utilfredse med et point, siger Jonas Dal til klubbens hjemmeside.

- Det blev en rigtig, rigtig dårlig kamp. Både fra vores og FC Helsingørs side, selvom det var dem, der ville og kunne mest. Det var en enormt svær bane at spille på, og det var svært at sætte sammenhængende fodboldspil sammen.

- Vi skal være glade for, at vi rent defensivt stod godt, og selvom Helsingør fik mange chancer, så holdt vi nullet, hvilket var et delmål. Vi er i de seneste kampe kommet bagud efter 20-30 minutter, men vi overlevede og holdt os inde i kampen, siger Jonas Dal.

FC Fredericia har et mål om at rykke op, men lige nu er der seks point op til tredjepladsen, som giver playoff-kampe.


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

Træneren 18:40          
De rykker da ikke op hold nu er de slet ikke gode nok til! Har de bevist det sidste stykke tid bliver nok til 5-7 plads som sædvanligt!
Mandag 22. april