Luk

Fredericia-chef før Hobro: Vi er optimistiske

| 1. Division | 3 kommentarer

Infoboks

Fremad Amager - Hobro
1. Division Kvalifikationsspil (17/04)
Oddset 2,40 3,40 2,85
bet365 2,55 3,40 2,62

FC Fredericia har ikke vundet i de seneste seks ligakampe, men alligevel er der optimisme at spore hos klubbens cheftræner inden fredagens kamp mod Hobro.

1. divisionsklubben FC Fredericia har ikke fået fuldt pointudbytte i de seneste seks ligakampe, hvor det blot er blevet til et enkelt point i kampen mod HB Køge tilbage i december.

Alligevel fortæller Fredericias cheftræner, Michael Hansen, til klubbens hjemmeside, at truppen er optimistiske inden fredagens hjemmekamp mod Hobro.

- Vi skal til at få nogle point på kontoen. Vi har trænet, tænkt og snakket, og vi mener stadig, at vi skal holde fast i den måde, vi griber tingene an på.

- Så vi har en optimisme i, at vi er på hjemmebane igen.

Michael Hansen hæfter sig særligt ved, at klubben har haft en god træningsuge, hvor truppen er blevet godt forberedt på aftenens kamp. 

Inden kampen skal Fredericia bruge minimum et point for at gå op på siden af HB Køge og Fremad Amager, der begge ligger til at spille med om oprykning inden weekendens kampe.

- Selvfølgelig kigger vi på tabellen, men når man har tabt kampe, så skal man bare kigge på den næste kamp. 

- For os nytter det ikke at kigge på tabellen, hvis vi ikke får point, siger Michael Hansen til klubbens hjemmeside.

Fredericia er aktuelt nummer syv i 1. division med 27 point efter 19 kampe. Hobro er lige efter på ottendepladsen med 23 point. Kampen sparkes i gang klokken 19.


 


Af Krister Olsen

1 kommentar

bruger 155469 19:59          
æøå
Lørdag 17. april
Fredag 16. april