Luk

Fredericia dukkede Vejle og stryger til tops

| NordicBet Liga | 51 kommentarer
Katastrofe-start for Vejle: Spillet ud og bagud på hjemmebane
Vejle tager første sæsonsejr i nedrykkerduel - se alle målene
Vejle på 3-0 mod uheldige Vendsyssel
Får bolden HAMRET i skridtet fra en meter - hvordan i alverden kommer han på benene igen?
Vejle på 2-0 - afretning går gæsternes vej
Fredericia dukkede Vejle og stryger til tops
Foto: MPhoto

Kristian Kirkegaard blev onsdag aften matchvinder for Fredericia, der slog Vejle 1-0 på udebane og dermed hopper op på førstepladsen i 1. division.

Der var onsdag aften dømt lokalbrag i Nørreskoven, hvor Vejle Boldklub og FC Fredericia tørnede sammen fjerde runde af 1. division.

Fredericia gik ind til opgøret med to friske sejre i bagagen, og gæsterne var tæt på et lynhurtigt føringsmål.

Efter bare tre minutter fik Kristian Kirkegaard nemlig en stor chance tæt under mål, men en fornem redning af Vejle-keeper Indy Groothuizen forhindrede en scoring.

Fire minutter senere burde Lucas Jensen have headet Vejle i front i den anden ende, men kantspillerens hovedstød gik tæt forbi stolpen.

Fredericia skulle dog lykkes med at komme foran, for efter 13 minutter var Kristian Kirkegaard på plads bagerst i feltet, og han sparkede flot bolden fladt i kassen til 1-0.

Kort efter blev det endnu værre for Vejle, da anfører Jacob Schoop måtte humpe fra banen med en skade.

Efter det kom Vejle dog bedre med, og Sergiy Gryn var tæt på efter en halv time, men Fredericia-defensiven fik blokeret.

Vejle skabte endnu et par chancer før pausen, men Fredericia holdt stand og gik i omklædningsrummet med en étmålsføring.

Vejles Diego Montiel var efter en times spil nærgående på direkte frispark, men desværre for svenskeren sneg bolden sig akkurat over.

Som anden halvleg skred frem, havde Vejle svært ved at skabe de store scoringschancer, der skulle til for at bringe balance i regnskabet.

Fredericia kørte derfor en 1-0-sejr i hus mod lokalrivalerne, og det sender Jonas Dals tropper op på en delt førsteplads i 1. division med ni point for fire kampe.

Vejle har fire point, hvilket rækker til en placering som nummer syv, inden resten af fjerde spillerunde er afviklet.


Af Martin Schmidt

51 kommentarer

Arsenal Fan 20:25          
(sVB) Som vinden blæser!
kring78 20:26          
Kæmpe stort tillykke til FCF. FULD fortjent. Håber de rykker op.
Til Vejle. Fyr ledelsen, ganske simpelt. De har ikke gjort deres arbejde godt nok. Det er da fint med en masse sponsorer, men det er vel også alt hvad Vejle kan byde på efterhånden. Mange år siden der er sket noget fedt i Nørreskoven. Farvel og tak.
Per61 20:26          
Hold op hvor er det ringe af Vejle med det hold de har. Det er rystende. Men nu har Viborg alle muligheder for at konsolidere sig i toppen af rækken. Men der er hård konkurrence fra de andre trekantsområde klubber Kolding og Fredericia.
Poor Scouser Tommy 20:26          
Håbløst ringe præstation. Vi får jo Fredericia til at ligne et mesterhold.

Fuldt fortjent sejr.

Panderynkerne er meget dybe hos mig...
irtysh 20:29          
Fand´me fede Fredericia-fans!
Kirke 20:31          
Hvis spillet ikke fungere er det mindste man kan gøre, sgu at kæmpe. Det gjorde spillerne heller ikke. Dette falder tilbage på Galca med 2 hjemmebane nederlag i træk. Han går taktisk ikke væk fra hans 4-4-1-1.

Vores midtbane er ikke gode. Schoop og rama fungerer ikke sammen, skrev jeg vist også efter kampen mod NFC . Lucas Jensen viser intet, gryn kunne intet og Kjartan gad vist ikke idag.
sparkliz 20:31          
Vejle havde fortjent at tabe 5-0, som spillede berettigede. Virkelig virkelig pinligt at være vidne til det VB spil. Først mod Nykøbing og så mod Frede. Kan slet ikke engang tælle til alle de fejl...

Holdet spillede helt uden vilje.

Pinligt at Vejle ikke engang havde 1 bold, som var pumpet op. De skiftede vel nærmest bold 5 gange!!!
Tirsdag 20. august