LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fredericia er toer efter sikker sejr i Nykøbing

| NordicBet Liga | 7 kommentarer
Fredericia er toer efter sikker sejr i Nykøbing
Foto: Getty Images
Fredericia spilllede sig søndag op på andenpladsen i 1. division med en sikker 3-0-sejr hos Nykøbing FC. Torsdag spiller de topbrag mod Viborg.

Både Nykøbing og Fredericia havde forholdsvis stærke perioder bag sig inden dagens indbyrdes opgør på CM Arena.

Vinderen ville spille sig tæt på toppen i 1. division, og det begyndte også livligt med blandt andet et par muligheder til gæsternes Anders Holvad, men gæsterne havde også deres nær-ved-og-næsten-muligheder.

Efter 27 minutter blev ballet åbnet, da gæsternes Andreas Oggesen sparkede en løs bold i nettet til 1-0.

Nykøbing måtte herefter jagte udligningen, men den sidste skarphed manglende for værterne, ligesom gæsterne heller ikke fik omsat sine omstillingsmuligheder til blandt andre Holvad, der tabte flere dueller med hjemmeholdets keeper Sebastian Olsen.

Nykøbings anstrengelser gav ikke pote. I stedet øgede Victor Torp til 2-0 efter 72 minutter efter en Nykøbing-fejl, og lidt derefter lukkede og slukkede Christian Sørensen fra kanten af feltet endeligt kampen med sin scoring til 3-0.

Med sejren passerer Fredericia både HB Køge og Silkeborg i tabellen, og Jonas Dals tropper er på andenpladsen blot tre point fra førerholdet Viborg, som de torsdag dyster mod på hjemmebane i et udsat opgør.

Se Everton - Manchester United Stream live på Eurosport Player   
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

7 kommentarer

XflamingoX 15:49          
Fantastisk sejr!
Lifetec 16:44          
Fredericias sejr var ikke et mål for lille. De dominerede stort set fra start til slut. De vandt langt de fleste nærkampe og spillede virkelig stærk pasningsfodbold. NFC havde én farlig målchance, som de burde have scoret på, men Fredericias havde udover de 3 mål vel 3-4 store muligheder.
Det er nemt at sige NFC spillede ad h...... til og burde have siddet tættere på Fredericiaspillerne, men nogle gange må man også bare tage hatten af og indse man møder et langt bedre hold.
I sidste sæson var Fredericia det klart bedste hold som besøgte CM Arena. Det samme gør sig gældende indtil videre i denne sæson. Det er mig en gåde, at dette Fredericiahold smider så mange point som tilfældet er til langt dårligere hold. Hvis de spiller sådan her i topkampen mod Viborg så stryger de helt til tops.
hattemager 17:15          
En skam, at der er langt ned til stregen for Nykøbing.
bmp77 17:27          
Både enig og uenig Lifetec
Nuvel - Fredericia spiller godt idag, absolut.

Men ! NFC gør absolut INTET overhovedet for at forhindre det.
Det er sgu flere år siden jeg har set et SÅ opgivende og ukoncentreret NFC hold i Nykøbing Falster Idrætspark !

Der var ingen ´fight & spirit´... de halsede hele tiden bagefter Fredericia spillerne...
Når tingene ikke lykkedes stoppede de op og virkede totalt opgivende...
Selv Jens Olsen sad mundlam og paralyseret på bænken, i stedet for at RÅBE spillerne op og guide dem.

Det gik så langsomt, at spilmønsteret og afleveringerne slet ikke passede sammen, så det gik op i pis og papir mildt sagt.
1. Halvleg var tæt på at være en hån, noget af det aller dårligste jeg har set i mange år.... 2. halvleg lidt bedre.
Men alt i alt skræmmende lavt bund niveau...
Vi skal være glade for at kampen ikke ender 0-5 eller 0-6
Lifetec 18:13          
Tror egentlig vi er meget enige. Jeg sad også og blev dybt frustreret over NFCs spil. Et er vi ikke kan fange Fredericiaspillerne når de udspiller os langs græsset, men noget andet er hvad vi selv gør med bolden når vi endelig får den. Det var virkelig ringe. Sjældent fik vi kombinationerne til at flyde. Alt for ofte blev der driblet lige ind i en blindgyde eller lavet en fejlaflevering. Til sidst måtte jeg bare erkende, at vi møder et langt bedre hold, og der desværre er langt endnu før vi kan bide os fast i toppen af rækken. Det virkede som om Fredericias spillere var både hurtigere og mere forudseende end samtlige NFC-spillere - og så er det op ad bakke.
Jeg synes også Jens Olsen var meget passiv i dag og hans offensive træk med at smide (langsomme) Kjeldsen ind i stedet for Dohn var jeg ikke imponeret over, når nu Fredericia spillede så hurtigt - og Svensson for Gehrt og Wagner for Dahl var mere eller mindre 1:1 udskiftninger selvom der skulle satses.
Det eneste positive i dag var, at vi ikke tabte større end 0-3, og at Svensson var tilbage i truppen. Troede nærmest han var fodboldinvalid. Nu hvor Dahl også er klar igen begynder vi måske at have en lille smule at skyde med fra bænken...
Et sidste surt opstød skal lyde til fremmødet i dag. Supporterne gjorde det fint selvom spillet var elendigt, men 700 tilskuere til en vigtig kamp, som kunne sende os i top 3, er alt for få. Særligt efter et par gode hjemmekampe mod Næstved og Vejle. Desværre var kampen i dag ikke særlig god reklame. Én sølle målchance på 90 minutter, suk!
girty 18:52          
Tillykke Frede, og pøj pøj på torsdag......
femmerbolden 10:46          
Ingen grund til klynk!
NFC blev udraderet af et godt spillende Fredericia hold, der på dagen måske spillede deres bedste kamp i indeværende sæson. Jonas Dahls kommentarer synes at dokumentere ovenstående.

NFC blev mødt med " egne midler ", højt pres, tempo og flot pasningsspil. En cocktail der er svær at dæmme op imod. Måske havde Nykøbing i går besøg af en kommende play off deltager, når regnskabet skal gøres op i foråret 2019.
Søndag 21. april
Lørdag 20. april