LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Fredericia henter tidligere Horsens-keeper

| Danmark | 1 kommentar
Fredericia henter tidligere Horsens-keeper
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
FC Fredericia har skrevet kontrakt med den 21-årige keeper Aleksandar Stankovic, som kommer til klubben efter en sæson i Jammerbugt FC - han har tidligere tørnet ud for AC Horsens.

Den tidligere AC Horsens-keeper Aleksandar Stankovic bliver manden, der skal erstatte Victor Krøyer som reservekeeper i FC Fredericia, hvor han skal være gardering for Thomas Mikkelsen. Stankovic har efter en prøveperiode i klubben skrevet under på en kontrakt med 1. divisionsklubben.

- Vi føler, det er den helt rette profil, vi har fået ind. Han er en ung målmand, som vil kunne udvikle sig rigtig meget i samarbejde med vores målmandstræner Kaj Stefansen og vores rutinerede målmand Thomas Mikkelsen, siger FC Fredericia-direktør Stig Pedersen til bold.dk.

21-årige Aleksandar Stankovic spillede i sidste sæson hos Jammerbugt FC i 2. division - og tidligere har han erhvervet sig fem 1. divisionskampe til cv’et i AC Horsens. Og nu skal han altså forsøge sig på 1. divisionsniveau igen. Men rollefordelingen er klar hos FC Fredericia.

- Thomas Mikkelsen er førstemålmand, men vi håber da på, at Aleksandar kan komme tættere og tættere på Thomas Mikkelsens niveau, og så må vi se, hvordan tingene udvikler sig i løbet af sæsonen, siger Stig Pedersen.

Aleksandar Stankovic har fået en etårig kontrakt i FC Fredericia.

nicolai@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

olestenbent 13:06          
Held og lykke Gule Gule👮👮
Lørdag 16. februar
Fredag 15. februar