Luk

Fredericia jagter forstærkning til angrebet

| NordicBet Liga | 5 kommentarer
Fredericia jagter forstærkning til angrebet
Foto: Joan Barløse, FC Fredericia

FC Fredericia skal bruge en spiller, der kan presse Steven Enna og erstatte ham, hvis han ikke selv er klar til at spille, siger direktør Stig Pedersen.

FC Fredericia har i efteråret haft sig en stærk angriber i Steven Enna, men når amerikaneren har været ukampdygtig, har der manglet en direkte erstatning.

Det vil klubben lave om på, og lige nu ser klubben tre offensive herrer an.

Den tidligere Nykøbing FC-profil Joachim Wagner er det mest kendte navn blandt de tre. Udover ham er Canadiske Aramis Kouzine og færøske Patrik Johannesen på besøg.

Direktør Stig Pedersen er dog et stykke fra at tage en beslutning om, hvorvidt nogen af dem kan få sig en kontrakt hos 1. divisions tophold.

- Det er for tidligt at sige noget nu. Flere af dem vil blive prøvet i kampen mod Randers, og så tager vi en vurdering i løbet af weekenden, siger Stig Pedersen til bold.dk.

- Joachim har niveauet til toppen af 1. division – det har han i hvert fald tidligere bevist. Jeg ved godt, han har siddet ude med nogle skader i perioder, men det er en spiller, som vi kender rigtig godt og har fulgt i en længere periode.

- Han er en interessant spiller, men han spiller på en del af banen, hvor vi i forvejen er dækket godt ind, så han skal overbevise os om, at han kan gøre en forskel.

- Patrik er boksangriber som Steven Enna, så derfor ser vi ham an – og det samme gør sig gældende for Aramis, siger Stig Pedersen.

Der skal dog noget saft og kraft til at overbevise den sportslige ledelse i FC Fredericia.

- Vi er på jagt efter en mand til angrebet, hvis vi kan finde en, der kan forstærke os. Vi er ikke ude efter en supplering, så hvis vi finder noget, der giver mening, så kan det være, vi slår til. Foruden dem, der er til prøvetræning, kigger vi også på andre muligheder.

- Der vil sandsynligvis komme flere til prøvetræning i næste uge – vi giver os god tid til at finde den rette løsning, siger Stig Pedersen.

FC Fredericia har også besøg af klubbens tidligere venstreback Oliver Fredsted, der har stået uden kontrakt, siden han stoppede i Viborg FF i sommer.

- Han kom i gang med træningen i Lyngby i efteråret, og nu må vi se, hvordan han ser ud, siger Stig Pedersen om Fredsted, der fik sit ophold i Viborg ødelagt af en korsbåndsskade.

Oliver Fredsted spillede i Fredericia fra 2016 til 2018.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 21. januar