Luk

Fredericia køber Fremad Amager-spids før tid

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Fremad Amager
Sydbank Pokalen (11/03)
Oddset 1,85 3,85 4,00
bet365 1,85 3,50 4,20

Samson Iyede skifter allerede nu til FC Fredericia, der ellers i første omgang havde sikret sig den nigerianske angriber fra sommeren af, hvor kontrakten med Fremad Amager udløb. 

For godt og vel en uge siden sikrede FC Fredericia sig Samson Iyede på en fri transfer, når kontrakten med Fremad Amager stod til udløb den kommende sommer. 

Den handel er nu blevet fremskyndet yderligere, således at skiftet allerede går i gennem nu. Det bekræfter Fremad Amager på deres hjemmeside. 

- Vi har en klar strategi om, at vi skal være en sælgende klub. Derfor har vi arbejdet få at få en transfer på plads med FC Fredericia. Sammy kan skifte med øjeblikkelig virkning, og vi får en aftale på plads økonomisk. 

- Det er det rigtige valg for begge parter. Vi takker Sammy for hans indsats i Fremad Amager, og ønsker ham god vind med de nye udfordringer, siger Fremad Amagers sportschef Jacob Gaxe Gregersen. 

22-årige Samson Iyede har i denne sæson spillet 18 kampe i alle turneringer, hvor han har scoret fire gange og lagt op til to ifølge Transfermarkt. 


Af Andreas Roesen
Lørdag 6. marts