LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fredericia slipper to og henter én

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Fredericia slipper to og henter én
Foto: FC Fredericia

FC Fredericia vinker farvel til Anders Hostrup og Vincent Weijl, mens man siger goddag til Niclas Nymand, som kommer til klubben fra Middelfart Boldklub.

Efterårssæsonen er ovre, og i FC Fredericia begynder man så småt på at forberede sig til foråssæsonen.

Klubben vinker således farvel til de to offensivspillere Anders Hostrup og Vincent Weijl, som har kontraktudløb ved årsskiftet, mens man har  været på rov i Middelfart, hvor man har hentet Niclas Nymand.

- Vi har fulgt Niclas i et stykke tid, og han har gjort det rigtig godt. Jeg har også et kendskab til ham fra hans ungdomstid i Vejle. Han har været til prøvetræning, og vi har fået bekræftet det, vi har set, siger FC Fredericia-direktør Stig Pedersen til bold.dk.

Niclas Nymand er 22 år gammel og har skrevet under på en kontrakt, der holder ham i FC Fredericia i halvandet år.

- Han kan spille back i begge sider, og det er noget af det, vi har manglet. Så vi har store forventninger til ham, siger Stig Pedersen.

Farvel til to
To mand vinker som sagt farvel til FC Fredericia. Det drejer sig om Anders Hostrup, som har været i klubben i to og et halvt år og hollandske Vincent Weijl, som har været i FC Fredericia siden januar i år.

- Ingen af dem har spillet så meget, som vi havde håbet på. Vincent har ovenikøbet været skadet i efteråret og er kun kommet med igen her til sidst, siger Stig Pedersen.

- Det er et par dygtige spillere, der som minimum har niveau til 1. division, men det er ikke helt lykkedes at forløse det hos os. Der er andre, der står foran, og derfor vælger vi at afslutte samarbejdet nu, siger Stig Pedersen.

Flere kontraktudløb
Tre andre har udløb ved årsskiftet. Det drejer sig om Sune Kiilerich, Mikkel Knudsen og Mads Raben - sidstnævnte er i klubben på en amatøraftale.

- Vi er i dialog med Sune og Mikkel. Raben spiller som amatør, og ham taler vi også med. Men vi ved endnu ikke, hvad det ender ud med, siger Stig Pedersen.

Sune Kiilerich har døjet med en skade, der holdt ham ude af sidste del af sidste sæson og det meste af efteråret. I weekenden startede han for første gang på banen siden sin skade. 

Mikkel Knudsen har spillet fast på den ene back eller wingback hele sæsonen.

nicolai@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 22. maj
Tirsdag 21. maj