LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fredericia testede tre - én allerede faldet fra

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Fredericia testede tre - én allerede faldet fra
Foto: FC Fredericia
FC Fredericia testede mandag tre spillere ved holdets første træning efter ferien - den ene af de tre spillere, Mathias Rask Thomsen, er dog allerede sorteret fra kabalen.

FC Fredericia åbnede mandag for forberedelserne frem mod den nye sæson i 1. division, og her havde klubben tre testspillere med.

Det drejer sig om keeper Mathias Rask Thomsen, som i sidste sæson stod på mål i Skovbakken, den 20-årige angriber Søren Andreasen fra Esbjerg, mens også Benjamin Hansen fra Marienlyst var med til træning.

Mathias Rask Thomsen er dog allerede mere eller mindre ude af den spillerkabale, som FC Fredericia-direktør Stig Pedersen i øjeblikket går og pusler med.

- Vi leder efter en reserve til Thomas Mikkelsen i målet, men det bliver ikke Mathias. Han kommer efter al sandsynlighed ind på sin drømmeuddannelse, og det er ikke foreneligt med fuldtidsfodbold. Vi lavede testaftalen, før vi gik på ferie, og derfor besluttede vi, at vi lige så ham an, siger FC Fredericia-direktør Stig Pedersen til bold.dk og understreger at man dermed fortsat leder med lys og lygte efter en reserve-keeper.

Benjamin Hansen var i sidste uge med på træningsbanen i AC Horsens, og mandag var han så taget til Fredericia, hvor han vil være at finde resten af ugen.

- Vi kender godt Benjamin og har tidligere holdt lidt øje med ham. Vi var i kontakt med ham allerede før ferien, og nu ser vi ham lige an den næste uges tid, og så må vi se, hvad det ender med, siger Stig Pedersen.

Derudover havde FC Fredericia en flok af klubbens egne ungdomsspillere med til træning, mens Sune Kiilerich og Christian Nissen sidder ude med skader.

- Sune er ikke helt kommet sig over den skade, han døjede med i slutningen af sidste sæson, og han vil være ude i hvert fald de næste par uger, mens Christian blev opereret sidste tirsdag, så han er i hvert fald også ude i tre uger endnu, siger Stig Pedersen.

FC Fredericia spiller første testkamp, når de på fredag møder SønderjyskE i Kliplev.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts