Luk

Fredericia tester tidligere Nykøbing-bomber

| NordicBet Liga | 4 kommentarer
Fredericia tester tidligere Nykøbing-bomber
Foto: Jonas Bonde, Nykøbing FC

FC Fredericia har den tidligere Nykøbing FC-angriber Joachim Wagner samt to andre offensivspillere til prøvetræning.

FC Fredericia har i disse dage tre offensivspillere med til træningen.

Én af dem er den tidligere Nykøbing FC-målmager Joachim Wagner, der forlod Falster ved årsskiftet, efter hans kontrakt udløb.

27-årige Wagner scorede 75 mål i 277 kampe for Nykøbing, og han håber at imponere i Fredericia.

- De er nogle flinke folk, og klubben spiller noget rigtig god fodbold. Så jeg håber, at det bliver til mere end en prøvetræning, siger Wagner til Fredericia Dagblad.

FC Fredericia har også færøske Patrik Johannesen og canadiske Aramis Kouzine til prøvetræning - begge er angribere.


Af Sara Margren

4 kommentarer

Rødby 15:05          
Wagner er fortid, han når ikke samme niveau igen.. Efteråret fik han mere spilletid af sit navn/tidligere bedrifter end nuværende evner..

Fredericia spiller frisk til hvert år - men tager heller ikke billetten til suppen..
så valget gir som sån ingen mening..
playedwell 15:14          
Der er måske også den mulighed, at han finder ud af, at (kunst)græsset nødvendigvis ikke er grønnere og kommer tilbage til NFC. Hvis han får skaderne på afstand, bliver han igen en stor profil i de rigtige rammer.

Hvis han ønsker at udleve Superliga-ambitionen her og nu, så skal han gå efter en nuværende eller en sikker oprykker. Det er Fredericia med al ære og respekt vist ikke:-)
Rødby 16:47          
Wagner er skrøbelig ift skader og har intet vist i over et år
Lifetec 17:11          
Men det er jo også kun det sidste års tid han er faldet i niveau - netop pga. de skader han har været igennem... Før det synes jeg egentlig han var rimelig driftsikker og sjældent skadet.

Jeg tror på han kan nå sit tidligere niveau, hvis han holder sig fri for skader. Han er jo stadig forholdsvis ung. Hvis han så samtidig kunne blive lidt mere træfsikker, så kommer han til at score mange mål. For han kommer altid frem til mange chancer, men de skal lige puttes ind....

Håber at se ham i NFC-trøjen igen en dag - og håber måske han finder noget i Superligaen eller udlandet, for det er næsten ikke til at bære, at han skal spille mod NFC.... Ligesom Bonde der endda scorer mod os!
Lørdag 18. januar