LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Fredericia ydmygede EfB - HB Køge slog TFC

| NordicBet Liga | 4 kommentarer
Fredericia ydmygede EfB - HB Køge slog TFC
Foto: Joan Barløse, FC Fredericia
FC Fredericia slog Esbjerg fB med 4-2 på udebane i 1. division søndag. HB Køge slog Thisted med 3-2, mens Vejle Boldklub måtte nøjes med uafgjort i Roskilde.

FC Fredericia fik publikum til at udvandre efter en times spil, da gæsterne vandt med 4-2 over Esbjerg på Blue Water Arena. HB Køge slog Thisted FC med 3-2.

Søndag eftermiddag bød på en række interessante opgør i landets næstbedste række, hvor førerholdet fra Vejle Boldklub blandt andet skulle på en svær udekamp mod FC Roskilde, mens Esbjerg og FC Fredericia duellerede om vigtige point om oprykningspladserne.

Derudover tog HB Køge imod rækkens andenplads, Thisted FC, og i Skive skulle hjemmeholdet forsøge at tage vigtige point mod Fremad Amager.

I Esbjerg endte det med ydmygelse af hjemmeholdet, som endte med at tabe hele 4-2. FC Fredericia bragte sig foran med 2-0, inden Esbjerg reducerede før pausen. I anden halvleg løb FC Fredericia fra vestjyderne og kom på 4-1.

Undervejs blev Andres Schetino udvist, men det holdt ikke William Møller fra at reducere til kampens resultat på 4-2.

Andetsteds duellerede FC Roskilde og Vejle på Gentofte Stadion, da banen i Roskilde ikke var klar til at blive spillet på.

Kampen endte som den startede, 0-0, men gæsterne havde bolden i nettet med et kvarter igen. Dog blev Imed Louatis flotte hovedstødsscoring annulleret, da han gik i ryggen på Stefan Hansen. Imed Louati fik også chancen på straffespark, som han brændte.

I Rishøj mødtes HB Køge og Thisted søndag til en vigtig kamp for begge mandskaber i 1. Division. HB Køge skulle bruge tre point for at hægte sig fast i topfeltet, mens Thisted var på jagt efter førerholdet Vejle.

HB Køge endte med at vinde 3-2. Det afgørende mål blev sat ind på af Kristian Andersen fra stor afstand.

På Ceres Park i Aarhus lykkedes det ikke Viborg at knække bundholdet Brabrand, og kampen endte derfor 0-0.

I Skive stod den på bundkamp, da Fremad Amager kom på besøg, og her blev det til en enkelt scoring. Fremad Amagers Boris Saric bankede kort efter pausen et frispark op i det fjerneste hjørne til 1-0, og med sejren er amagerkanerne nu 12 point over nedrykningsstregen.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar