LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Frederik Møller forlader AC Horsens

| Superligaen | 18 kommentarer
Frederik Møller forlader AC Horsens
Foto: Jan Christensen / Getty Images
Frederik Møller forlænger ikke sin kontrakt med AC Horsens og forlader dermed klubben. Det siger han til Horsens Folkeblad.

Forsvarsspilleren Frederik Møller skiftede i sommeren 2015 fra FC Midtjylland til AC Horsens, og i sidste sæson blev det til 39 kampe for klubben.

Møllers kontrakt med AC Horsens løber ud om et par dage, og han forlænger ikke sin aftale med klubben.

- Jeg arbejder på at finde en ny klub, og der er gode muligheder. Jeg tog til Horsens i 1. division for at få spilletid. Det har jeg fået, og jeg er glad for, at klubben troede på mig. Jeg kom fra FC Midtjylland, så dengang var det flere skridt ned af stigen, og så er det naturligt, at jeg gerne vil træde et skridt op igen, siger Møller til Horsens Folkeblad.

Manager Bo Henriksen siger videre til Horsens Folkeblad, at det heller ikke tyder på, at klubben beholder Elfar Helgason, mens der ikke er nogen afklaring omkring Mikkel Jespersen.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

18 kommentarer

biglas43 08:36          
Tror der er nogle af de spillere med kontraktudløb der skal passe på ikke at skyde over målet i deres søgen efter en klub. Godt nok overlevede ACH, men spillemæssigt er det ganske få der har vist niveau til superligaen.
gamma381 08:45          
Lur mig om ikke Fremad amager er en mulighed 🤔
Naellerman 08:49          
Er han venstre back?

Så tager han sgu nok til VFF ...
JLS 09:01          
Jeg kom fra FC Midtjylland, så dengang var det flere skridt ned af stigen, og så er det naturligt, at jeg gerne vil træde et skridt op igen, siger Møller til Horsens Folkeblad.
Hvordan faen folk kan få ovenstående til, at blive til Fremad Amager eller Viborg er mig en gåde.. Uanset hvad man måtte mene om Horsens, så er de et Superligahold - og så er og bliver 1 division ikke et skridt op.. At han så kan forregne sig, så 1 division alligevel bliver næste destination, det må tiden jo vise.. Men når man selv taler om et skridt op, så tænker man ikke 1 division, når man forlader et Superligahold - det må være indlysende for enhver..
olestenbent 09:01          
Trist, har været en god spiller for Horsens. Held og lykke Møller. Har vi efterhånden et hold?
Snigskytten 09:01          
Hvor mange er de efterhånden i Horsens ??
Groggster 09:18          
Kan han noget?
AGF kunne måske være en mulighed som gardering.
Onsdag 20. marts