Luk

Frederiksen: Blas bliver en klar forstærkning

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Vejle Boldklub 3-2
Superligaen Grundspil
26' 0-1 Allan Sousa
31' 1-1 Andreas Bruus
57' 1-2 Lukas Engel
82' 2-2 Mikael Uhre
86' 3-2 Christian Cappis
90' 3-2 Jerome Opoku

Når den paraguayanske venstreback Blas Riveros bliver fuldstændig klar, så bliver han en klar forstærkning af Brøndbys trup, siger Niels Frederiksen.

23-årige Blas Riveros vendte søndag aften tilbage til græstæppet på Brøndby Stadion, hvor han for godt et år siden debuterede i Superligaen med en stærk præstation med et mål mod OB.

I samme kamp blev han dog slemt skadet i knæet, og det har altså holdt Blas Riveros fra førsteholdsaktion indtil søndag, hvor han kom ind til godt ti minutters spil.

Her gjorde han sig igen lynhurtigt bemærket for Brøndby, da han assisterede 2-2-målet i 3-2-sejren over Vejle. 

Cheftræner Niels Frederiksen glæder sig da også over Riveros' comeback, for den paraguayanske venstreback bliver en klar forstærkning, når han er i fulde omdrejninger.

- Det var rigtig dejligt. Han har kæmpet i rigtig mange måneder for at komme tilbage, så det var dejligt at se. Fysisk er han jo fuldstændig fit på den måde, men det er klart, at han mangler noget kamppraksis.

- Der er stor forskel på at spille superligakampe og at spille reserveholdskampe, det må vi bare sige, men den eneste måde, vi kan bringe ham tilbage i topform er ved at bringe ham ind i superliga-sammenhæng og give ham nogle minutter.

- Det skal han forhåbentligt have flere af nu. Jeg kan ikke garantere en startplads i de næste kampe, men vi skal stille og roligt bygge ham op, og så bliver han en klar forstærkning af vores trup, lyder det fra Brøndby-cheftræneren, der har haft Riveros tilbage i træning i godt fem uger.

Han fortæller, at Riveros godt kunne have spillet mere end det korte indhop mod Vejle.

- Han kunne godt have spillet mere. Jeg tror, jeg havde i tankerne, at hvis vi var foran 3- eller 4-0, så skulle han ind, og havde vi brug for noget ekstraordinært fremadrettet, så skulle han også ind, og det var et af de scenarier, vi kom til, siger Frederiksen.

Blas Riveros kom til Brøndby fra FC Basel i oktober sidste år og er nu noteret for tre kampe, et mål og to oplæg.


Af Jonas Dalgård
Fredag 3. december
Torsdag 2. december