Luk

Frederiksen: Kan ikke tillade sig at lave de fejl

| Europa League | 8 kommentarer

Infoboks

Niels Frederiksen var særdeles ærgerlig efter nederlaget i overtiden til Braga.

Det så komfortabelt ud for Brøndby i store dele af anden halvleg i torsdagens Europa League-kvalifikationskamp mod Braga, men to nemme mål i overtiden betød, at det portugisiske mandskab kunne forlade Brøndby Stadion med en 4-2-sejr.

Til stor ærgrelse for træner Niels Frederiksen.

- De scorede to mål ud af ingenting i overtiden, så vi blev straffet hårdt af et hold, der ikke skulle bruge så mange chancer for at score. Jeg synes ikke, at de skabte så meget udover dem, de scorede på, siger han til bold.dk og tilføjer:

- I Europa kan du ikke tillade dig at lave de fejl. Når du møder så godt et hold, så vil de straffe dig. Sådan er det. Det må vi lære af.

Efter kampen havde Niels Frederiksen da også kun respekt til overs for portugisernes effektivitet .

- Selvfølgelig lavede vi nogle fejl, vi normalt ikke laver. Der straffede de os rigtig hårdt. Det kan man se. De chancer, de fik, sparkede de bare ind. De brændte ikke de friløbere eller hele chancer. Det er også kvalitet, siger han.

Ifølge den 48-årige træner var 4-2 dog en smule misvisende.

- Det er klart, at vi gik ind i overtiden, og det stod 2-2, og vi tænkte, at det var egentlig et meget fair resultat. Måske skulle vi have været foran med en enkelt pind. Så ender man med at tabe med to. Så er det klart, at man synes, at det er lidt misvisende, siger han og slutter:

- Men altså de formåede at score fire, og vi scorede kun to, og så vinder man jo 4-2.

De to hold mødes i Portugal torsdag den 15. august.


Af Anders Borup
Mandag 10. august