LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Freiburg og Stuttgart i vild pointdeling

| Bundesliga | 0 kommentarer
Freiburg og Stuttgart i vild pointdeling
Foto: Getty Images
Begge hold var foran, da Freiburg og Stuttgart søndag aften spillede 3-3 i en kamp, der udover mål også bød på et rødt kort i slutfasen.

Søndagens sene kamp i Bundesligaen bød på et opgør mellem Freiburg og Stuttgart, der begge jagtede sæsonens første point efter to nederlag i sæsonens første to runder. I søndagens kamp var det værterne, der fik efter en drømmestart.

Der var ikke engang spillet et minut, før Jerome Gondorf havde bragt værterne i front, da han dukkede op ved bagerste stolpe og headede kuglen i kassen til stor jubel.

I en jævnbyrdig første halvleg fik gæsterne udlignet minuttet før pausen,  da Emiliano Insua steg til vejrs og headede et hjørnespark i nettet, og fra anden halvlegs start fortsatte Stuttgart de gode takter.

Efter 48 minutter bragte Mario Gomez gæsterne i front med 2-1. Den rutinerede angriber blev spillet helt fri i feltet, og selvom han brændte den første mulighed, var han selv og returen og fik sendt kuglen i nettet.

Føringen holdt dog i første omgang kun fire minutter, før Jerome Gondorff udlignede med sin anden scoring i kampen.  Freiburg-profilen snød Ron-Robert Zieler i Stuttgart-målet på et frispark, hvor bolden blev sendt rundt om muren og ind i det korte hjørne.

Det slog dog ikke Stuttgart-spillerne ud, og efter 56 minutter var Mario Gomez igen på pletten, da han steg op og flot styrede et indlæg i nettet. Derfor lignede det længe en sejr til gæsterne, men ni minutter før tid blev den plan spoleret.

Gian-Luca-Waldschmidt tog chancen fra distancen, og Freiburg-spillerens forsøg blev rettet af og snød Zieler endnu engang.

Værterne måtte dog slutte kampen i undertal, da Pascal Stenzel efter 83 minutter blev noteret for sit andet gule kort, men det ændrede ikke på, at kampen sluttede 3-3, og dermed fik både Freiburg og Stuttgart sæsonens første point i Bundesligaen.


Se alle kampe fra Europa League Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 21. februar