Luk

Frem: Michael Mio kommer med ny energi

| 2. division | 3 kommentarer

Infoboks

VSK Aarhus - Frem
3. Division (30/10)
Oddset 2,45 3,25 2,60

Den tidligere Frem-profil og FC København-spiller Michael Mio Nielsen tager sammen med Rene Henriksen over i Frem, og formand Claus Mohrhagen tror, det kan bringe mere energi ind på holdet.

Frem er dumpet ned i bund fire i 2. divisions pulje 1, og Valby-klubben har mandag taget konsekvensen af de manglende resultater og sagt farvel til cheftræner Henrik Gundersen.

- Vi følte, at der skulle noget nyt til. Henrik har tidligere lavet flotte resultater med holdet og er en rigtig klubmand, så det har været en svær og tung beslutning, men vi har savnet resultaterne og den sidste gnist på det seneste, siger Frem-formand Claus Mohrhagen og understreger, at fyringen udelukkende er af sportslig karakter.

Frems målsætning er at komme med i oprykningsspillet, og det bliver en duo med den tidligere Frem- og FC København-profil Michael Mio Nielsen og Rene Henriksen fra klubbens sportslige udvalg, der skal forsøge at opfylde den ambition i efterårets sidste fire kampe.

- Michael er gammel Frem'er, og han er fortsat med at komme herude. Han kender holdet og truppen, og vi tror på, at han sammen med Rene Henriksen kommer med den nye energi, der skal til, siger Mohrhagen og tilføjer om Mio Nielsen, der ikke tidligere har stået i spidsen for et seniorhold:

- Men han har stor erfaring fra sin egen karriere, og han ved, hvordan man skyder brystet frem, og det tror vi er nødvendigt i vores nuværende situation.

Frem-chefen udelukker ikke, at Mio Nielsen og Henriksen på kan blive en langsigtet løsning, selvom det i første omgang kun er en aftale for den kommende måneds tid.

- I første omgang handler det om de fire sidste kampe i turneringen og pokalkampen mod Brøndby. Men gør de det fantastisk, så er de selvfølgelig med i overvejelserne fremadrettet, siger formanden.

Efter fyringen af Gundersen har assistent Anders Jochumsen selv valgt at tage sin afsked.

mikael@bold.dk


Af Mikael Blond
Tirsdag 26. oktober