LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Frem-profil skifter til palæstinensiske mestre

| 2. Division | 13 kommentarer
Frem-profil skifter til palæstinensiske mestre
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk
Ibrahim Badran skifter 2. divisionsklubben Frem ud med Palæstinas mesterhold, Hilal Al-Quds, for de næste fem måneder.

Ibrahim Badran har spillet i Frem siden sommeren 2014, men den 23-årige defensivspiller rykker nu til Palæstina.

Badran skifter nemlig til det palæstinensiske mesterhold Hilal Al-Quds, hvor han har skrevet en kontrakt for de næste fem måneder. Det oplyser Frem på sin hjemmeside.

Ibrahim Badran nåede 42 kampe og et enkelt mål i Frem-trøjen. Han har desuden 18 landskampe for det danske futsal-landshold på cv'et.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

13 kommentarer

CopenhagenNoice 13:08          
Og bagefter kan han skifte til Kandahar, Homs eller et tophold i Yemen...
BF1886 13:13          
Intelligent kommentar, CopenhagenNoice (noise er i øvrigt med s på engelsk).

Jeg forstår udmærket skiftet, da Ibrahim er af palæstinensisk afstamning og gerne vil opleve landet. Han skal i øvrigt spille kvalifikation til Asiens svar på Europa League de næste to weekender mod et hold fra Oman. Det er nok alligevel lidt større end dansk 2. Division. :-)
lai-fan 13:22          
Ikke nødvendigvis @BF1886 - det bruges også som et slang for nice. F.eks. 1. person: "Ibrahim er lige skiftet til en palæstinensisk klub", 2. person: "Noice!".
BF1886 13:32          
Ikke nødvendigvis @BF1886 - det bruges også som et slang for nice. F.eks. 1. person: "Ibrahim er lige skiftet til en palæstinensisk klub", 2. person: "Noice!".
Ja, det er sådan, man udtaler ´nice´ på bl.a. cockney, men det staves stadig ´nice´ på rigtig engelsk. ;-) Det er muligt, at stavemåden her skal afspejle udtalen - det kan ikke afvises.
CopenhagenNoice 13:39          
Kære 2 bogstaver og nogle tal: Tak, jeg sætter stor pris på både ros OG stavelektion (ironi KAN forekomme..vil præcisere, da jeg ikke er helt overbevist om at humor findes i dit kartotek)
Uanset stamtræ og talent, ville jeg aldrig skifte til en klub der ligger et så udsat sted som på Vestbredden ligesom Port au Prince og Mogadishu er udelukket.
Well Well, det må han jo selv om, ligesom du selv må om at blive fornærmet på hans vegne over en uskyldig bemærkning skrevet i sjov.
Ventebassen 13:46          
Ligefrem profil ???
CopenhagenNoice 13:47          
Forøvrigt er det tidsspild at bruge sine linier på at køre korrektur på folks profilnavne. Et navn, og ikke mindst et øgenavn, kan staves på mange måder. Jeg har mine grunde til at stave som jeg gør (ikke dårligt gæt mht cockney) men har du tænkt dig at rette alle herinde, som staver deres navn lidt funky, eller er det fordi du blev tøsefornærmet?
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar