Luk

Frem sejrede sent efter overtal i 85 minutter

| 2. Division | 6 kommentarer

Infoboks

Frem - Brabrand 2-1
2. Division Gruppe 1
5' 0-0
9' 1-0 Matthias Andersen
21' 1-1 Malthe Boesen
86' 2-1 Rasmus Grønne Jensen

Brabrand fik en mand vist ud efter bare fem minutter, men alligevel lignede det længe, at de skulle få point med hjem i opgøret mod Frem, der vandt 2-1.

Frem fik en tidlig gave i opgøret mod Brabrand, der fik målmand Christoffer Kørschen vist ud efter bare fem minutter. I sidste ende skulle det også lykkes Frem at udnytte den fordel til at løbe med de tre point.

Først fik målmanden ellers vist gult, men efter en snak med linjevogteren stangede kampens dommer et rødt kort ud til Kørschen.

Der gik ikke længe, før Frem udnyttede overtallet og kom foran ved et frispark, som Matthias Andersen skruede i mål.

Efterfølgende stod der Frem på hele kampen, og det var hele tiden tættere på 2-0 end 1-1, men det skulle alligevel blive til en udligning.

Malthe Boesen udlignede ti minutter efter føringsmålet til 1-1 for gæsterne, og så gjaldt det om at holde stand for dem.

Det gjorde de også indtil dybt inde i opgøret. Med fem minutter igen headede Rasmus Grønne Jensen kraftfuldt bolden i kassen efter en række hjørnespark til stor forløsning for værterne.

2-1 sluttede det derfor, og med sejren lægger Frem sig op på siden af B.93 som toere i 2. divisions gruppe 1.


Af Christian Ambæk

6 kommentarer

BKF 17:54          
Jeg har aldrig set et hold pakke sig så meget som Brabrand. Damn de stod lavt. På den baggrund var det fuldt fortjent med mål til slut, selvom vi havde svært ved at finde den målgivende aflevering gennem hele kampen.

Udeholdet vil selvfølgelig altid hævde at hvad skal man gøre med 10 mand, men de skabte intet fremad banen.

Og 93 vandt ude over Middelfart, så nu er det vel de to københavnerklubber der tager kampen op mod Jammerbugten.
VernerAlbertRask 18:07          
Og 93 vandt ude over Middelfart, så nu er det vel de to københavnerklubber der tager kampen op mod Jammerbugten.
Ja, meget tyder på det. Måske ikke en ulempe at være havnet i den gruppe da det umiddelbart kun virker til at være Jammerbugt som er rigtig stærke.

Jeg har lidt svært ved at vurdere hvor holdbare især Frem er da der er sket en del i spillertruppen. Hvordan vurderer du dem efter at have set dem spille??
beringer 19:19          
Århus Fremad, er vel reelt også helt med fremme, hvis de vinder deres manglede kamp er de 1 point efter os og 93´erne...

Men det var jo også det som at klubben sagde, da vi røg i denne gruppe, at det var et held, kontra at skulle kæmpe med de 3 nedrykkere..., og det ser ud til at holde lige pt.

Jeg synes at vi spiller rigtig okay i perioder, og jeg synes at vi har mere dybde i truppen, kontra de seneste 2 sæsoner..., og vi har stadig ikke set top niveauet for denne trup, der stadig mangler lidt i sammenspillet..., så jeg personligt vurderer os ganske gode, hvis vi ikke mister spillere henover efteråret, og i vinterens transfertid...
Aarhus F.yren 19:59          
Tror mere på Frem end B93... De virker mere stabile, og tror B93 taber pusten... Det plejer de at gøre... Begge klubber ser jeg dog i top 6... Og min egen klub Aarhus Fremad er med sejr i morgen i Holbæk helt med igen i topstriden
BKF 20:54          
Jeg har lidt svært ved at vurdere hvor holdbare især Frem er da der er sket en del i spillertruppen. Hvordan vurderer du dem efter at have set dem spille??
Jeg synes vi har været heldige/gode at hente erstatninger ind for dem der er stoppet. Især Tobias i målet og Emil Schou har været outstanding.

Men jeg fornemmer langt mere stabilitet på holdet nu end længe. Jeg tror også det betyder noget at der ikke er skiftet træner igen, igen. Det har næsten været kutyme at skifte træner hver sæson..

Men skader kan blive en udfordring; Tonni har været småskadet på det seneste og Emil forlod banen tidligt i dag.
Fritz Bill 21:36          
Det er nu meget sjovt at se, hvordan to ærkekøbenhavnske hold (Frem og B93) drager vestpaa og smadrer de lokale. Paanær Jammerbugt, naturligvis, som ser rigtig stærke ud ovre paa den jyske side.
Fredag 4. december