LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Frem slog AB - og fik to mand vist ud

| 2. Division | 10 kommentarer
Frem slog AB - og fik to mand vist ud
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk
Frem hentede en 1-0-sejr over AB i 2. division gruppe 2, men fik i slutningen af kampen udvist to spillere. Marienlyst slog Slagelse 1-0.

Frem tabte sæsonens første kamp til oprykkerne fra Slagelse, mens AB vandt deres første over Avarta. Søndag eftermiddag tørnede de to mandskaber sammen i Gladsaxe.

Efter en målløs første halvleg kom der gang i målscoringen kort inde i anden halvleg. Offensivspilleren Tonni Adamsen bankede bolden ind fra kanten af feltet, og så var Frem i front 1-0.

Selvsamme Adamsen, der er kommet til klubben denne sommer, modtog fem minutter før tid sit andet gule kort for en voldsom tackling.

Dybt inde i overtiden blev Beran Camili også smidt ud. Han modtog sit andet gule kort for at være lang tid om at tage et frispark.

Andetsteds vandt Marienlyst 1-0 over oprykkerne fra Slagelse. Første halvleg endte uden scoringer, men efter en time sparkede Kristian Weber bolden ind med et fladt skud, og dette fik Slagelse ikke svaret igen på.


Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

10 kommentarer

BF1886 17:27          
Ja, skandaløst at han ikke fik lov til at bryde reglerne og trække tiden!
Da frisparket blev taget, gik der lige nøjagtig 5 sekunder, før dommeren fløjtede af. Derfor er det helt igennem hul i hovedet at give gult kort nummer to i situationen. Det ændrer intet på kampen i dag, men en masse i den kommende.
Desværre var dommeren ikke på omgangshøjde med spillet i dag.

Situationen er her:
https://mycujoo.tv/video/ab-gladsaxe?hid=475835&id=23490

Da Beran Camili vender sig om for at spille bolden tilbage til Mads Severinsen, står en AB´er lige i ryggen på Severinsen, som ikke er 9,15 meter væk. Derfor må Camili ombestemme sig, og det koster et helt igennem latterligt dømt rødt kort.
Blatter 18:02          
Skandaløs gult kort til Beren , igen en dommer der ikke er sin opgave voksen .
bruger 109211 19:19          
Ja, skandaløst at han ikke fik lov til at bryde reglerne og trække tiden!
poh 00:34          
Jeg synes egentlig det er okay at give BC kort nummer to for tidsudtræk; problemet er at dommeren fløjter af få sekunder efter spillet er sat i gang igen. Og Beran bruger jo 30-40 sekunder på at gå ud inden da, så det havde egentlig været bedre for AB at han ikke havde fået march ordre. Haha! Totalt håbløst dommerarbejde.
Den store vinder er vel Frems kommende modstander.

Lidt af en lortekamp at se på, men skønt at være tilbage på Gamle Tribune.
Og altid en fornøjelse at møde Frem, selvom de har skidt os direkte i munden de tre seneste opgør...
MikkelV 07:01          
@Frakørsel 1

Et divisionskort ville være et rigtig godt initiativ, og egentlig noget klubberne sagtens kunne lave udenom divisonsforeningen, hvis det skulle være.

Hvis de ellers kunne finde ud af at samstemme priserne, så ville det jo være oplagt at lave en forsøgsordning hvor Københavnerklubberne lader sæsonkortene gælde til hinanden stadions (evt. et tillæg til sæsonkortet på x antal kr.).

Så kan man altid måle på succesen og se om man skal udbrede det til også at gælde Hillerød, Skovshoved, Slagelse, Marienlyst og Middelfart. Med de sidstnævnte klubber tænker jeg i hvertfald at det primært vil blive benyttet af modstanderens fans, da det nok er de færreste der lige tager turen fra Kbh for at se Slagelse-Middelfart hvis de ikke har en aktie i nogle af holdene.
Frakørsel 1 07:46          
Var ude og se kampen, og ærgrede mig over dommerens linie, dømte alt for mange frispark for helt almindelig brug af fysikken. Alt for mange afbrydelser.

Ellers en fin eftermiddag nede ved Frem supporterne, der gav en god stemning. Lidt skuffende med fremmødet, kun 500+ blev det oplyst, måske noget at gøre med den samtidige fck-Brøndby kamp, og så på en søndag. Det ville være meget fedt, hvis det blev gjort attraktivt for fans af andre 2 divisionhold at komme til andre kampe - et 2 divisionskort med fælles afsnit eller lignende, det er jo ikke fordi kampene er overrendte
Tirsdag 14. august