LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Frem strøg på tredjepladsen med sejr

| Danmark | 8 kommentarer
Frem strøg på tredjepladsen med sejr
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk
Frem slog AB 2-0 og spillede sig op på tredjepladsen i 2. divisions gruppe 2. Vejgaard besejrede Odder.

Der var vigtige point på spil for begge mandskaber, da Frem og AB lørdag eftermiddag mødtes i 2. divisions gruppe 2.

Begge hold lå inden kampen solidt midt i tabellen, så en sejr kunne betyde tættere kontakt med toppen.

Det var målløst ved pausen, men midt i anden halvleg brød hjemmeholdet dødvandet, da Hamid Khalidan sendte bolden i nettet for Frem efter gode kombinationer på kanten af feltet.

Frem fik også lukket kampen, da Benjamin Warlo pludselig blev sendt afsted. Han var alene med en AB-forsvarer, som han fik afdriblet, inden han sendte bolden fladt i mål til 2-0.

Kampen endte 2-0 til Frem, som derfor kravler op på tredjepladsen i 2. divisions gruppe 2.

Andetsteds kunne Vejgaard sætte tre vigtige point ind på kontoen i gruppe 1, da de på udebane slog Odder med 3-1. Vejgaard er nu på ti point.


Se Danmark - Belgien (U21) Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

8 kommentarer

jenner4 17:20          
tja nu sidder jeg og tænker på alle klubbens ord omkring satsning og fremtidig udvikling af egne spillere der skulle bringe os en række op. Man sadlede helt om efter tiden med Frandsen og gik istedet med Søren Bjerg. Pludselig var det ikke godt nok og man hentede Madsen ind. Jeg må indrømme at jeg synes gassen er ved at gå af ballonen og jeg har efterhånden min tvivl om vi overhovedet når med i slutspillet og så vil jeg sgu mene at udviklingen er gået totalt i stå - og jeg vil gerne gentage at den sportslige ledelse har klokket i det ved ikke at få sat et stærkt nok hold sammen, specielt defensivt. Talenterne og mulighederne har jo været der. Jeg synes jo det er en katastrofe og falliterklæring, at vi ikke spiller med en bagkæde bestående af Marc, Holse, Matti, Heegaard og Rejnholdt. En snit alder på omkring 22 år og stensikkert en bagkæde med høj klasse, som kunne have skabt en ro til resten af holdt. Det er faktisk ubegribeligt billedet ikke ser sådan ud. Jeg må indrømme at jeg ikke ser specielt positivt på den udvikling holdet gennemgår i øjeblikket.
Internazionale4everr!!! 17:22          
Av, av, av... Hvad der er sket på det sidste, om vi er blevet læst rent offensivt, eller hvad der foregår, er svært at sige. Men for helvede, hvor er det dog tandløst, det vi så mod Vanløse, og nu igen i dag. I et nyligt udkommet (og iøvrigt fremragende) Mediano-interview, udtaler Michael Madsen, ABs træner, at de satser på presbold i ca. 15 minutter ad gangen fra start af kampen. Overfalds fodbold, lidt ala Zorniger i Brøndby. Hvis det er strategien, slog den fejl igen i dag, og så slipper kræfterne op til sidst. Det virker jo sjovt nok heller ikke for Zorniger for tiden, er måske en sjov lille pespektivering at gøre sig...
Det med at kollapse i 2.halvleg er især en tendens, som der skal arbejdes på at bremse hurtigt. Nu ligger vi i toppen af bunden sammen med B93, 5 point ned til Hillerød som næste nedrykngshold (som vi selv skal op og slå) og 3 point op til Frem på den øjeblikkelige tredjeplads (argh, det kunne have været os!).

Reservekeeper, Børner og Albert Nørager i midterforsvaret skal begge have ros for at yde en indsats, som var over hvad man kunne forvente af U19-spillere uden den store erfaring på divisionsniveau. I det hele taget var defensiven (og især Warmbach, som jeg nok ville kalde ABs Man of the Match i dag) gode, indtil kollapset til sidst.

Yonas Nielsen må jeg stadig indrømme at jeg ikke forstår, når jeg ser ham spille. Han har en lad attitude, taber flere dueller end hans statur burde afspejle og løber hverken langt nok eller hurtigt nok. Målfarligheden er ikke engang et tema med ham, som jeg ser det.

Men da alle mere eller mindre skuffede i dag, og slet ikke finder hinanden, er det ikke engang fordi han skiller sig særligt negativt ud.
Nu er det Hillerød, som vi skal kunne slå, så næste gang skal trodsreaktionen komme!
Blatter55 21:05          
Reinholdt er totalt overvurderer
jenner4 21:18          
Blatter på ingen måde - han ville være skræddersyet til den højre back på AB holdet - og min pointe er lidt, at nu har man skiftet ud i evighed på det hold de sidste 3-4 år og der er ingen stabilitet. Alt faldt fra hinanden med Frandsen, og det Søren Bjerg forsøgte at bygge op blev så også revet itu da Madsen kom med et halvt DS hold fra Greve. Altså hvis nogen troede et sådant hold kunne spille os i 1. div var man jo mere end naiv. Derfor er jeg lidt øv over at de ansvarlige i AB ikke har formået at skabe stabilitet over tid - spillerne har jo været der og man kunne problemfrit i dag have spillet med den keeper og 4 back kæde jeg nævnte. Tilmed kender de jo hinanden fra utallige kampe i ungdomsårene, og med Matti til at styre det, ville det være så solidt og i min verden være bedste bagkæde i 2. div.
Blatter55 23:44          
Det mener jeg ikke han er , jo vist var han fast mand hos Brønshøj,men det var da også piv ringe
Alle de DS spillere du taler om optæder på masser af 2 divisions hold ,
Det er standard man henter de bedste i rækken under , det sker stort set i hele Danmark
Frakørsel 1 08:59          
Rejnhold var bare skidegod for Hvepsene, jeg har set ham masser af gange, ser de fleste Brønshøj kampe, han var klart den værste afgang før denne sæson, og så har han bare en super indstilling på banen! Men nogen gange bliver spillerne i Brønshøj bare for gode, og så må de jo videre op på næste hylde - jeg tror det var Roskilde der fik fornøjelsen. Men Rejnhold skal være velkommen tilbage til Hvepsene, altid!!!
Blatter55 11:09          
Jeg syntes ikke han er god nok til toppen af 2 division , længere er den ikke ,
Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts