LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Frem-træner: Vi skal nok komme stærkere ud

| 2. Division | 4 kommentarer
Frem-træner: Vi skal nok komme stærkere ud
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Infoboks

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Frem-træner Lasse Holmgaard fastslår, at det tager tid at få relationerne til at sidde spillerne imellem, men han er ikke nervøs på den lange bane.

Frem har denne sommer skiftet ud både på trænerposten og i spillertruppen, og ny mand ved roret er Lasse Holmgaard.

Frem tabte premierekampen i 2. division til Slagelse, men Holmgaard fastslår, at det tager tid, når man starter fra scratch.

- Lige nu er vi i en situation, hvor alt næsten er nyt. Vi har mistet en halv trup, træneren er ny, og vi skal ud og hente nye spillere fra toppen af Danmarksserien. Det tager tid, siger Holmgaard til bold.dk.

- Vi har haft tre ugers opstart, og det er egentlig urimeligt i forhold til, hvor stor en omrokering vi har lavet. Der er endnu ikke nogle automatismer i holdet endnu, men det skal nok komme.

Ny trup med ny energi
Lasse Holmgaard er ikke nervøs på den lange bane, men er klar over, at der den første tid vil være udfald i præstationerne.

- Hvis man ikke har tålmodighed til det projekt, klubben har sat op, bliver man skuffet. Vi slider og slæber for det, men det tager længere tid at implementere en ny trup end tre uger.

- Vi skal nok komme stærkere ud af den første tid her, og så skal vi nok også begynde at fungere rigtig godt derfra. Vi har masser af kvalitet i truppen, så jeg er slet ikke nervøs på den lange bane.

- Vi har prøvet at sammensætte en trup med ny energi og en helt anden indstilling, som er hårdt arbejde og fællesskab, som jeg synes, den her klub skal stå for, fordi det er en arbejderklub.

- Der skal smadres igennem i tacklingerne, men den flotte fodbold tager altså lidt tid at indføre, siger Holmgaard.

Frem tørner søndag sammen med AB i 2. division.

sara@bold.dk


Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

4 kommentarer

Jhelleberg 13:20          
Frem har ikke mistet en halv trup. Træneren har selv skilt sig af med de etablerede Frem spillere. Det er hans valg. Det er ikke at miste spillere. Han er åbenbart bange for at arbejde med etablerede spillere, har det åbenbart bedst med københavn- og Danmarksserie spillere, som han kan få til at tonse rundt på træningsbanen. Der skal altså også noget kvalitet til, (elly) hvis man vil noget i 2. div. Jha
Kal el 14:02          
Så vidt jeg har hørt er det klubben OG spillerne, som har valgt dette, frem virkede også som de havde brug for nye impulser
Blatter 22:11          
j Helleberh
Du er da på månen
Han har skilt sig af med dem der vil klubben det bedste .
Dem der er smuttet er ikke et tab ,
Det er en gevinst på den lange bane .
Ingen spillere må føler eller agere at de er højt hævede over klubben .
Det går den rigtige vej , med de såkaldte Danmarksserie spillere med en alder på 22,9 i snit ,
Men kom ud af porten om 3-4 kampe din klovn
Blatter 22:12          
Dem der IKKE vil klubben skulle der stå
Tirsdag 14. august