LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Frem-træner: Vildeste opgave jeg har prøvet

| Frem | 4 kommentarer
Frem-træner: Vildeste opgave jeg har prøvet
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Infoboks

Se Premier League, Superliga og Europa League

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Frems Lasse Holmgaard betegner sin første tid i klubben som det sværeste han endnu har prøvet, men trods store udskiftninger i truppen ser han positivt på fremtiden.

Lasse Holmgaard overtog i sommer roret i 2. divisionsklubben Frem, og siden da har der ventet ham et enormt arbejde.

Størstedelen af holdet blev skiftet i sommerpausen, men alligevel har Frem og Holmgaard leveret godt i sæsonstarten.

- Jeg synes, at vi har leveret fine præstationer indtil nu, og det er nøgternt set, fordi vi på alle parametre er helt nye sammen i den her klub. Jeg tror, at der er fem spillere tilbage fra den trup, der spillede sidste sæson, og ellers har vi bygget ovenpå.

- Vi mangler helt sikkert tid til at blive bedre, lære hinanden at kende og bygge afslutningsspillet på i vores spil, men vi har også kun kendt hinanden i otte uger nu, men jeg er meget imponeret over, hvordan vi har fået integreret alle de nye spillere, siger Holmgaard til bold.dk.

Lasse Holmgaard er ikke bleg for at kalde opgaven i Frem for den sværeste, han har oplevet indtil nu i sin trænerkarriere.

- Det er den vildeste opgave, som jeg nogensinde er blevet sat ind til i forhold til, at der er røget så mange spillere væk og også folk omkring holdet, hvor alt stort set har været nyt.

- At få det henover en sommer er vanvittigt, og derfor er det klart, at de gode præstationer giver os mod og blod på tanden til at lave det hårde arbejde, for det er for mandfolk.

- Vi skal bygge op helt nede fra. Med en meget lille økonomi skal vi have en identitet, hvor der bliver arbejdet stenhårdt, så det slår gnister, og det kan vi som minimum give vores fans, som er helt fantastiske, siger han.

Frem har efter otte kampe hentet 13 point i 2. division, og i Sydbank Pokalen var holdet fra Valby tæt på at sende Superliga-klubben Vejle ud, men Holmgaards tropper måtte give fortabt efter forlænget spilletid.

Både i den kamp og i flere andre har Holmgaard dog set, hvad han gerne vil fra sit nye mandskab, og lige nu bliver der samlet på hver eneste succesoplevelse.

- Det udtryk vi viste i Vejle-kampen er det, som jeg drømmer om. Stenhårdt arbejde og til tider god fodbold og holdånd. Det så vi mod Vejle, og det er ultimativt ud fra, hvor vi er på nuværende tidspunkt.

- Vi har store udsving, og vi er stadig skrøbelige. Der er mange af spillerne, som ikke har så meget erfaring, og skader kan gøre, at vi fortsat er meget skrøbelige. Derfor ved vi også godt, at træerne ikke vokser ind i himlen lige nu.

- Men vi kan se, at når vi præsterer vores maksimale, så kan vi spille helt op med hold som Brønshøj, AB og Middelfart, og vi skal tage alle de små sejre med nu her, og så skal vi have tid til at bygge på. Det bliver henover et helt år. Tiden er det afgørende, og hvert eneste point er guld for den her trup lige nu. 

Senest vandt Frem med 1-0 ude mod Marienlyst, og i den kommende weekend venter HIK hjemme på Valby Idrætspark.
 
dalsten@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten
Lørdag 16. februar