Luk

Frem vil opruste: Søger investorer udefra

| 2. Division | 17 kommentarer
Frem vil opruste: Søger investorer udefra
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Infoboks

Frem - Vanløse
2. Division Gruppe 1 (21/09)
bet365 2,20 3,40 3,00
NordicBet 2,19 3,35 2,95
Oddset 2,25 3,25 2,95

Frems bestyrelse vil have investorer ind udefra for at opruste økonomisk og kompetencemæssigt, og formanden udelukker ikke, at de kan være udenlandske.

Traditionsklubben Frem går en ny og spændende tid i møde.

I hvert fald hvis det står til klubbens bestyrelse, der ved den årlige generalforsamling vil stille et forslag om at stifte et kooperativt selskab for at få flere midler og nye kompetencer ind.

Det fortæller formand Per Jakobsen til klubbens hjemmeside.

- Vi bliver nødt til at tage det her skridt for at komme videre som klub. Der er så meget potentiale og så mange muligheder, men vi får ikke udnyttet dem, så længe vi har en bestyrelse og frivillige, som alle har meget travlt med den helt basale drift.

- Det kræver, at vi får både flere midler og nye kompetencer til klubben. Derfor foreslår vi at stifte et selskab, siger formand Per Jakobsen og uddyber begrebet 'kooperativt selskab':

- Altså en art andelsselskab, hvor alle med et hjerte for FREM skal kunne blive medejere, hvor ledelsen skal være demokratisk valgt og hvor målet med selskabet er at drive et økonomisk bæredygtigt selskab, hvor overskuddet snarere skal investeres i at udvikle selskabet end tages ud som udbytte til ejerkredsen.

Og der er både plads til og brug for investorer udefra, understreger formanden.

- Vi har både brug for kapital og kompetencer udefra. Så det her selskab er bestemt ikke lukket for eksterne investorer, heller ikke hvis de er fra udlandet, siger Per Jakobsen.

- Men det skal være investorer, der vil være en del af vores fællesskab, og som vil klubben. Og det skal ikke køre helt adskilt fra klubben som de tidligere aktieselskaber.

Læs mere fra formand Per Jakobsen om forslaget her.


Af Sara Margren

17 kommentarer

cabbagefever 23:12          
Så vigtigt! Og den helt rigtige løsning for Frem at blive et korporativt selskab. Investeringer i klubben er godt, men vi skal hverken være som alle de mange klubber med kortsigtet kapital udefra, eller ende som Red Bull København eller noget i den stil.
lukas23 23:34          
Det er vist også det rigtige tidspunkt. Synes ærligtalt det er gået ned og ned af for Frem i de seneste år. Efter man sendte Elly til AB, så tog det hele et sving den forkerte vej.
VIF57 05:14          
Hvad med ham rigmanden, der fodrer Brøndbys underskud. Han har åbenbart rigeligt med million-milliarder.
...det skal nok være midler et andet sted fra, da de mange penge i Københavns området er taget.
VictorCK 06:35          
Ambitiøst at sammenligne Frem med FCK. Sådan!
Det skal være lokale penge. Ingen udefra vil kunne leve med den nuværende tilgang, der er til såvel spillet som til selve klublivet. Der tages stoffer overalt, trænere og ledere drikker foran ungdomsspillerne og der findes næppe en frivillig, der ved, hvordan håndsæben skal bruges.

Og der skal bruges mange penge. Når først der er flere ejere, vil alle de grå og sorte penge skulle ophøre = de reelle udgifter til lønninger skal afholdes af reelle penge.
Forslag til indtægt:
Forbyd tilskuerne at tage hash med på stadion og åbn så en bod derinde, der sælger dér. Det ville der være gode penge i.
Tilskuer-tallene kunne også blive bedre, hvis man lavede en "stof-fri zone", hvor familier, der ikke ønsker deres børn sidder og indånder røg fra diverse afarter af canabis, kan sidde.
donpj111 06:43          
Lyder som en hyggelig klub lol.
cabbagefever 08:04          
VictorCK, er du sikker på at det ikke er dig der skal ryge lidt mindre hash, det lyder som en slem psykose du er ude i!
Fredag 20. september