Luk

Fremad A.-chef: Vi tager dumme beslutninger

| 1. Division | 2 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - Fremad Amager 2-0
1. division
70' 1-0 Andri Runar Bjarnason
75' 2-0 Mathias Kristensen

Fremad Amager tabte lørdag 0-2 til Esbjerg, hvor jyderne scorede begge mål i slutfasen. Det er Joakim Mattsson træt af, da det skyldes dumme beslutninger af hans mandskab.

Fremad Amager fik sig lørdag en lang tur hjem fra Esbjerg, da de løb ind i et 0-2-nederlag på Blue Water Arena i 1. division.

Begge mål kom inden for de sidste 20 minutter af opgøret, hvor Fremad Amager ikke længere kunne følge med et stærkt Esbjerg-mandskab.

Det skyldes blandt andet, at Fremad Amager har mange unge spillere, der tog de forkerte beslutninger.

Det fortæller Fremad Amager-cheftræner Joakim Mattsson til klubbens egen Facebook.

- Det ser ud til, at vi får et hold, som tager rigtige dumme beslutninger på et tidspunkt, hvor vi egentlig har brug for overskud på holdet. Så det koster, når man spiller mod en god modstander som Esbjerg i dag, fortæller Joakim Mattsson og fortsætter.

- En mundfuld for et ungt mandskab som vores. Vi skal lægge på og sørge for, at vi kan ændre kampene, når vi skifter ind, og det havde vi det lidt svært med, synes jeg. Men stor cadeau til de 68 minutter af et ungt mandskab mod en god modstander.

Med pointtabet lørdag kan Fremad Amager miste sin plads som nummer fem i rækken, hvis HB Køge slår Silkeborg søndag i 1. division.


Af Raymund Nelausen
Fredag 16. april