Luk

Fremad A-kant: Kan godt tage tørn i forsvaret

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Fremad Amagers kantspiller Pierre Larsen trives fint med at spille forskellige positioner på banen og foreslog for nyligt at tage en tørn i midterforsvaret.

Pierre Larsen er normalt kantspiller, men i denne sæson har han spillet på samtlige positioner pånær målmandsposten og midterforsvaret for Fremad Amager.

Larsen har således kun spillet ni kampe på kanten, mens de 23 resterende opgør i sæsonen er blevet spillet på andre pladser.

- Jeg er blevet en allround-spiller, og jeg kan spille alle pladser efterhånden, siger Pierre Larsen, der sågar har tilbudt sin hjælp i midterforsvaret:

- Vi var lidt skadet i midterforsvaret for nogle uger siden, og så spurgte træneren på et møde, om der var nogen, der mente, de kunne spille midterforsvarer.

- Jeg rakte hånden op, og så begyndte han bare at grine ad mig og sige, at det kunne jeg da ikke. Så sagde jeg 'Det kan jeg da. Du har brugt mig på kanten, som 10'er og som wingback, så hvorfor skulle jeg ikke kunne tage midterforsvaret også?'.

- Det er jeg sikker på, jeg også kan klare, men det fik jeg ikke lov til, siger Larsen med et grin.

24-årige Pierre Larsen ser det som en fordel at kunne bruges på flere positioner.

- Jeg er trænerens mand, for han kan regne med, at jeg løser opgaven, uanset hvor jeg spiller. Jeg kan godt lide det, og jeg tænker også, det er en fordel at kunne spille lidt forskellige pladser.

- Selvfølgelig vil man gerne udvikle sig på én position for at specialisere sig, men jeg gør, hvad end der kan give gode resultater.

- Jeg vil gøre alt for, at vi vinder og får nogle gode oplevelser, siger offensivspilleren.

Pierre Larsen har scoret et enkelt mål og leveret to assists i sæsonen.


Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 20. oktober