Luk

Fremad A-profil: Har ikke ramt samme niveau

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Fremad Amager - Hvidovre IF
NordicBet Liga (25/10)
bet365 2,25 3,40 3,10
NordicBet 2,28 3,50 2,90
Oddset 2,30 3,50 2,95

Olof Mellbergs pludselige stop i Fremad Amager har ikke påvirket spillerne, fastslår Pierre Larsen, der ikke mener, at holdet har ramt samme niveau som sidste sæson.

Fremad Amager måtte for nyligt sige farvel til Olof Mellberg efter blot en måned, da svenskeren landede et cheftræner-job i svenske Helsingborg.

Azrudin Valentic er blevet genindsat som cheftræner, efter han ellers tog et skridt tilbage ved Mellbergs ansættelse.

Selvom det kom ud af det blå, har det ikke sendt chokbølger gennem klubben, fastslår Pierre Larsen.

- Vi havde ikke forventet, at Olof skiftede job, men vi kan godt forstå, at han gerne ville derhen, for det er jo en større klub og en bedre række, siger Larsen til bold.dk.

- Men jeg må sige, at det kunne være værre, fordi vi jo kender 'Vali' fra sidste sæson. Det havde været værre, hvis vi igen skulle have en udefrakommende træner, som først skulle til at se hele holdet an.

- Det er selvfølgelig ærgerligt med Olof, men det kommer ikke til at ændre så meget, for vi kender 'Vali' fra sidste sæson, og han kender os.

Så det har ikke været kaotisk?

- Nej, det synes jeg ikke. Det havde det nok været, hvis 'Vali' også var stoppet – så havde situationen i hvert fald været en anden. Han er jo sådan set bare trådt ind i den gamle rolle, han havde, så er ikke det store problem for os spillere.

- Jeg er spændt på, hvordan det kommer til at gå med 'Vali' ved roret igen, selvom Olof ikke lavede de helt store revolutioner. Men det er stadig to forskellige personer, og de har hver deres måde at forklare ting på.

Har ikke ramt samme niveau
Fremad Amager spillede sig i midtugen videre i Sydbank Pokalen efter et straffesparksdrama mod Lyngby, men i 1. division har resultaterne været lidt op og ned.

To sejre, fire uafgjorte og to nederlag og blot syv mål i otte kampe er det blevet til, og Pierre Larsen medgiver, at det ikke har været optimalt.

- Vi fik egentlig en fin start med fire point mod Vejle og Vendsyssel, men så kom vi ind i en skidt periode. Det er selvfølgelig ikke den sæsonstart, vi havde regnet med, siger Larsen.

- Vi havde håbet at bygge videre på, at det gik rigtig godt i foråret. Vi følte, vi havde fundet vores koncept, så vi havde helt sikkert forventet mere af os selv. Vi må være ærlige og sige, at vi ikke har ramt det samme niveau, for så havde vi også haft flere point.

- Men man skal bare ikke melde sig selv færdig i den her række, fordi der er masser af kampe tilbage, og det handler om at ramme en god stime. Vi tror fuldt og fast på, vi kan være med, hvor det er sjovt.

Rykket længere tilbage på banen
Lørdag står Pierre Larsen over for sin tidligere klub Viborg, hvor han i perioder imponerede på kanten og i angrebet i 2017/18.

I Fremad Amager er han rykket ned som wingback, men det passer ham egentlig ganske fint.

- Jeg har spillet både højre og venstre wingback i Fremad Amager, og jeg tror, det er dér, træneren foretrækker mig. Det er nok, fordi jeg har luften og løbekapaciteten til det.

- Jeg ser mig selv som én, der skal ligge lidt længere fremme på kanten, så jeg kan score nogle flere mål, men den her plads ligger også fint til mig, fastslår Pierre Larsen.

Kampen mellem Fremad Amager og Viborg fløjtes i gang klokken 16.00.


Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 22. oktober