Luk

Fremad A-profil: Playoff vil være kæmpestort

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Viborg knuser Fremad Amager med 4-0 og skal møde Hobro i kampen om Superliga - sa alle målene her
Viborg-indskifter sender forsvar og målmand på skovtur efter smuk soloaktion
Jeff Mensah hamrer Viborg på 2-0 i topbrag
Mikkel Agger bringer Viborg på 1-0 mod Fremad Amager
Kommentator får et kæmpe chok: Ekstatisk Silkeborg-fan stormer studie i sejrsrus
Fremad A-profil: Playoff vil være kæmpestort
Foto: Rasmus Lykke, Lokalupdate.dk

Det vil være en kæmpe bedrift, hvis Fremad Amager sikrer sig en playoff-plads til Superligaen, mener Pierre Larsen, der tror på sejr over Silkeborg.

Fremad Amager indtager inden søndagens kampe i 1. division tredjepladsen i 1. division, og det er kommet i stand efter ni kampe uden nederlag for klubben.

Pierre Larsen mener, at cheftræner Azrudin Valentic, som overtog i oktober, har fået godt fat om tingene i klubben.

- Der er kommet godt styr på tingene, efter vi har fået Valentic som træner. Han er virkelig dygtig, og han har gjort det hele mere professionelt. Vi har fået et klart spilkoncept, og det har vendt sæsonen, siger Pierre Larsen til bold.dk.

Valentic har blandt andet været god til at samle tropperne, fortæller Larsen.

- Da vi var på træningslejr fik vi alle sammen nyt tøj og de samme løbesko, for der var ikke nogen, der skulle skille sig ud med en smart kasket eller noget i den dur.

- Der bliver fokuseret på, at vi alle skal være lige, og det giver et sammenhold. Med så mange udlændinge i truppen er det fedt at have fået en træner, der har skabt et godt fællesskab.

- Der er også nogle spillere, som har udviklet sig markant, for eksempel Markus Bay. Han har vist rigtig højt niveau og er virkelig trådt i karakter de seneste uger.

- Vi har et godt hold med en god blanding af folk, der knokler, og nogle der er teknisk dygtige, hurtige og fylder godt. Det giver en god dynamik på holdet.

Playoff-plads vil være kæmpestort

Ikke mange havde spået Fremad Amager som en mulig playoff-kandidat før sæsonen, men Pierre Larsen har hele tiden håbet og troet på det.

- Jeg har egentlig hele tiden håbet og troet på, at det kunne lade sig gøre. Men jeg må være ærlig at sige, at der selvfølgelig er langt fra drømme til virkelighed.

- Da jeg var i Helsingør, havde vi en periode på seks kampe, hvor vi ikke tabte, og det gav bare et sindssygt ryk i tabellen. Så jeg vidste godt, at det var det, der skulle til, især fordi denne sæson er endnu mere tæt end dengang.

- Bare det, at man ikke taber, gør sindssygt meget, og vi har taget et stort ryk. Vi har tabt to kampe i 21 kampe, og det er det, der skal til.

Hvad vil det betyde for en klub som Fremad Amager at komme i playoff?

- Det vil være kæmpestort. Det er så fedt at spille de playoff-kampe. Den følelse, jeg havde med Helsingør, fortjener alle at opleve.

- Jeg håber virkelig, at vi får lov at mærke det igen, hvor det er to finaler, og det bare handler om at smadre igennem, siger Larsen.

Fremad Amager mangler at møde Silkeborg og Viborg, og dem kan amagerkanerne godt slå, vurderer kantspilleren.

- Vi kan godt vinde begge kampe, men det kræver, at vi koncentrerer os. Niveauforskellen er ikke så stor, men vi så mod Lyngby, at vi kan blive most, hvis vi ikke gør det, vi er gode til.

- Vi var bagud 0-3 efter en halv time, men så snart vi overholder aftalerne og gør det, vi er bedst til, kan det vende, som vi også så i den kamp, siger Pierre Larsen.

Fremad Amager har ét point ned til Næstved på fjerdepladsen.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 26. juni
Tirsdag 25. juni