Luk

Fremad A-profiler kan finde hinanden i søvne

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Fremad Amager - Esbjerg fB
1. division (29/09)
YouBet 2,75 3,55 2,35
Oddset 2,60 3,50 2,60

Pierre Larsen og Kristoffer Munksgaard fungerer forrygende sammen for Fremad Amager, og de har begge løftet niveauet siden i vinter, hvor de begyndte at spille sammen.

Fremad Amager fik en forrygende start på sæsonen i 1. division, da Vendsyssel blev most med 6-0 i Sundby Idrætspark.

Kristoffer Munksgaard scorede to mål i kampen, og ét af dem var med oplæg fra Pierre Larsen, som er set en del gange i 2020.

Pierre Larsen har lavet 11 assists i 16 kampe i 1. division i år, hvoraf seks af dem har været til Munksgaard, og det er ikke tilfældigt.

- Det er rigtig godt for mig, at Munksgaard er kommet hertil. Jeg mener, jeg har lagt op til seks af hans mål, så det er halvdelen af mine oplæg, der er gået til ham, siger Pierre Larsen til bold.dk.

- Jeg tror også, det er over halvdelen af hans mål, jeg har lagt op til. Vi er selvfølgelig rigtig glade for hinanden, og jeg tror ikke, vi kan undvære den anden, siger Pierre Larsen med et grin.

Hvorfor finder I hinanden så nemt?

- Jeg forklarede ham fra start, hvordan jeg lagde boldene, og hvor han skulle løbe hen, så det var ret hurtigt, vi bare fandt hinanden, og jeg er blevet mere kampafgørende, siden han kom hertil. 

- Vi fungerer bare sindssygt godt sammen, også uden for banen. Vi har det godt sammen personligt, og det er også vigtigt.

Også cheftræner Azrudin Valentic har bemærket det gode samarbejde mellem de to spillere.

- Træneren griner nogle gange, fordi jeg til træning kan sparke på mål, hvor den rammer forbi, men så dukker Munksgaard bare pludselig op og pander den ind.

- Vi rammer bare hinanden på en eller anden mærkelig måde. Vi kan finde hinanden i søvne, siger Pierre Larsen.

Torsdag gælder det FC Fredericia, og Fremad Amager forventer ikke gentage 6-0-succesen.

- Bare fordi vi har slået Vendsyssel med 6-0, forventer vi jo ikke at gå ud og slå Fredericia med de samme cifre. Vi skal gå ydmygt til værks, siger Pierre Larsen.

Kampen mellem FC Fredericia og Fremad Amager spilles klokken 18.00


Af Sara Margren
Søndag 27. september