Luk

Fremad A. smadrede Hedensted i pokalen

| Sydbank Pokalen | 2 kommentarer

Fremad Amager vandt stort over overraskelsen fra Hedensted. Holdet vandt med 5-1 i tredje runde af Sydbank Pokalen.

Onsdag eftermiddag mødtes Hedensted og Fremad Amager i tredje runde af Sydbank Pokalen.

Hjemmeholdet fra Hedensted overraskede alt og alle, da holdet fra Danmarksserien slog Viborg ud i anden runde med en 3-1-sejr.

Fremad Amager stillede da også med et stærkt mandskab til kampen. Holdet fra Amager var dog uden Lukas Engel, hvorfor Felix Winther var anfører til kampen. Derudover var Kasper Fisker også med fra start.

Fremad startede bedst kampen med flest chancer, og de kom også hurtigt foran. Efter 13 minutter slog Pierre Larsen et indlæg til Samson Lyede, der headede bolden i kassen.

Fremad Amager havde flere gode chancer i første halvleg for at score til 2-0, men lige før halvleg var dog Hedensted tæt på at udligne. Bolden røg dog forbi mål, og derfor kunne Fremad Amager gå til pause med 1-0.

Anden halvleg startede som lyn og torden med scoringer i begge ender.

Efter 52 minutter scorede Emmanuel Toku scorede til 2-0 for Fremad efter at have snydt en modstander.

Kort efter reducerede hjemmeholdet dog ved Andre Giveskov, da han scorede fra en skarp vinkel.

Efter reduceringen fortsatte Fremad Amager dog med at være i teten. Efter 68 minutter kom de også foran med 3-1 på en selvmål af Hedensteds Victor Kubel.

Efter 75 minutter kom Fremad Amagers topscorer, Kristoffer Munksgaard, også på tavlen da han satte bolden i kassen til 4-1 efter at have snydt et par modspillere.

Det skulle dog blive endnu værre for Hedensted, da Fremad bragte sig foran med 5-1 ved 18-årige Olakunle Olusegun, som rundende keeperen og scorede i det tomme mål.

Fremad Amager er derfor sikkert videre til fjerde runde af Sydbank Pokalen, som der trækkes lod til torsdag aften.


 


Af Theis Fischer Brandt
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar