Luk

Fremad A. tabte 0-5: Pinligt - vi gav ikke alt

| NordicBet Liga | 1 kommentar

Infoboks

Hobro - Fremad Amager 5-0
NordicBet Liga
8' 1-0 Oliver Klitten
26' 2-0 Oliver Klitten
32' 3-0 Jacob Haahr
53' 4-0 Don Deedson Louicius
83' 5-0 Oliver Thychosen

Pierre Kanstrup kalder Fremad Amagers 0-5-snitter mod Hobro for pinlig, og han mener ikke, at spillerne gav alt, hvad de havde.

Fremad Amager har gang i en skidt sæson, og fredag aften blev holdet kørt over af Hobro, der vandt hele 5-0 mellem de to bundhold i 1. division.

Fremad Amagers rutinerede forsvarsspiller Pierre Kanstrup kalder indsatsen for pinlig, og han mener ikke, at spillerne gav alt, hvad de havde.

- Det var en meget grim kamp. Jeg er faktisk målløs over, at vi kan levere sådan en præstation. Vi hang på ingen måde sammen, hverken offensivt og specielt ikke defensivt, siger Pierre Kanstrup til klubbens Facebook-side.

- Jeg er ansat til at forsvare, og det gjorde jeg ikke særlig godt. Det gjorde vi ikke særlig godt som hold. Vi mistede bolden på dumme steder, og de kom til alt for lette chancer og mål.

- Det er nemt at sige, at det er en off-day, men selv på sådan en dag skal man sgu også have sig selv med. Det havde vi ikke i dag (fredag, red.).

- Ingen kan gå fra banen og kigge sig selv i spejlet og sige, at vi gav alt, for ellers havde de ikke scoret fem mål på os. Det er pinligt, og jeg er sindssygt ked af det.

- Det er frustrerende at være en del af en 0-5-kamp, men vi må tage det som mænd. Vi skal kigge indad, og så skal vi rejse os, siger Kanstrup.

Fremad Amager står noteret for ni point for 11 kampe. Sejren var Hobros første i sæsonen.


Af Sara Margren
Søndag 5. december