Luk

Fremad A. tager afsked med montenegriner

| 1. Division | 6 kommentarer

Infoboks

Fremad Amager siger farvel til midtstopperen Nemanja Cavnic efter tre års samarbejde.

Der er fuld gang i svingdøren i Fremad Amager, og nu tager klubben afsked med endnu en spiller.

Den montenegrinske midtstopper Nemanja Cavnic - også kaldet 'Caka' - forlader nemlig Fremad Amager ved kontraktudløb denne sommer, meddeler klubben.

- Caka har vist sig som en loyal og dedikeret spiller for klubben. Han har udviklet sig fint i hans periode hos os, og der venter ham nu en ny udfordring i en anden klub. Vi takker ham for en dedikeret indsats i Fremad Amager, og ønsker god vind fremover, siger sportschef Jacob 'Gaxe' Gregersen.

Nemanja Cavnic kom til Fremad Amager i sommeren 2018 og nåede 90 kampe for klubben.


Af Sara Margren

6 kommentarer

KJ11 07:12          
Kan større danske klubber ikke bruge ham? Troede virkelig at Lyede og ham skulle blive FA´s første to store salg, men dem har de utroligt nok ikke fået mange basseører ud af.
Allan FA 08:54          
Ved eller fik i hvert fald at vide af de tidligere ejere, at der var advokater inde over, da Waterfront overtog, og de sagde god for dem. Men der er meget mærkværdigt over, hvad der er sket siden.

Tak for 100% fight og indstilling til Caka, har uanset alt andet kaos været en fornøjelse at følge. Der var rygter om Brøndby for halvandet år siden, men ved ikke om det er den hylde, der sigtes efter nu.
JytteRolf 13:29          
Lidt ubeskrevet for mig. Jeg havde ikke set den komme. Nogen FA fans der kan give oplysninger om hans stærke og svage sider? Han kommer sikkert til at være makker med Eddi Gomes.
Allan FA 14:51          
Bomstærk, duelstærk og kanon indstilling. Passioneret og naturlig leder. Ydmyg og hårdt arbejdende, overraskende hurtig men kan have problemer her.

Ikke så stærk med fødderne, så kan have det svært, hvis ikke han har en makker, der supplerer ham. Ikke så målfarlig på dødbolde, som man skulle tro.
JytteRolf 15:18          
Tak Allan. Super. Vi mødes jo igen næste sæson.
Søndag 20. juni
Lørdag 19. juni