Luk

Fremad A. vil i top seks: Økonomi før SL-håb

| NordicBet Liga | 1 kommentar

Infoboks

Fremad Amager har som målsætning at komme i top seks, men vil ikke række ud efter oprykningen til 3F Superligaen, før klubben er blevet økonomisk stabil. 

De seneste sæsoner har Fremad Amager jagtet oprykningen til 3F Superligaen, hvilket da også kom tæt på i 2018/2019-sæson, hvor blot to point var forskellen på dem og Lyngby. 

Siden da er det dog gået ned ad bakke, og holdet måtte se oprykningsspillet glippe i den forgangne sæson, mens økonomien har været presset grundet massive investeringer i klubben. 

Derfor vil målsætningen i den kommende sæson være en plads i top seks, mens man fokuserer på økonomisk stabilitet, før man ikke vil satse på en oprykning til landets bedste række. 

Det forklarer direktør i Fremad Amager, Allan Ravn, til klubbens hjemmeside.

- Målsætningen for sæsonen er at stabilisere os i top seks i NordicBet ligaen, som efter min mening er den stærkeste division, der nogensinde har været. Aldrig tidligere har der været så mange professionelle hold i den næstbedste række med mange interessante profiler og stærke sportslige set-up. Det bliver med garanti en seværdig og hård sæson. 

- I den kommende sæson har vi ligeledes stor fokus på økonomisk stabilitet. De foregående tre sæsoner investerede vi massivt i forsøget på at komme i Superligaen, hvilket desværre ikke lykkedes. Derfor er det nu bydende nødvendigt at vi arbejder på vores økonomiske stabilitet og fundament, før vi igen rækker ud efter Superligaen.

- Så man skal ikke forvente at vi går ud i markedet og køber store spillerprofiler i de kommende transfervinduer. Derimod skal man forvente at vi bygger et stærkt fundament, som kan bære fremtidens ambitioner, siger Allan Ravn. 

Fremad Amager har op til denne sæson ansat Peter Løvenkrands som cheftræner, og han får officiel debut i sæsonåbneren mod FC Helsingør fredag aften. 


Af Andreas Roesen
Søndag 25. juli