LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Fremad Amager er tilbage i 1. Division

| 2. Division | 21 kommentarer
Fremad Amager er tilbage i 1. Division
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Fremad Amager er tilbage i 1. Division efter syv års fravær. Det er en realitet efter 2-1 hjemme mod Hvidovre. AB slog Marienlyst 3-0.

Der var lagt op til oprykningsfest på en feststemt Sundby Idrætspark, hvor Fremad Amager foran 2067 tilskuere i dag kunne sikre sig oprykning til 1. Division.

Fremad Amager skulle blot bruge et enkelt point i kampen mod Hvidovre for at sikre sig andenpladsen i oprykningsspillet, men det var tydeligt at amagerkanerne gik efter sejren.

Hjemmeholdet dominerede således gevaldigt, og allerede efter fem minutters spil tog de blåhvide føringen. Nicolas Mortensen blev smart stukket alene i dybden, rundede køligt den fremstormende Hvidovre-keeper og lod jublen bryde løs på Sundby Idrætspark.

Hjemmeholdet kunne nemt have udbygget føringen i løbet af første halvleg, men det blev ikke til yderligere scoringer, hvorfor pausestillingen var 1-0.

Et kvarter inde i anden halvleg fordoblede Fremad Amager føringen til 2-0 ved Hakan Redzep, hvis spark sad klinet op ad stoplen uden chance for Hvidovre-keeperen.

Alexandar Lazarevic reducerede til 2-1 for gæsterne syv minutter inden slutfløjtet.

Yderligere scoringer faldt der ikke i Sundby, og 2-0-resultatet betyder, at Fremad Amager er klar til 1. Division for første gang siden klubbens konkurs i 2009.

Andetsteds sikrede AB sig i realiteten førstepladsen i oprykningsspillet med en 2-0-sejr over Marienlyst. Kristian Uth og Tobias Thomsen lynede i første halvleg for akademikerne, mens Simon Bræmer gjorde det til 3-0 i anden halvleg.

AB indtager nu førstepladsen tre point foran Fremad Amager med en bedre målscorer.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Tobias Boldt Bendsen

21 kommentarer

Globus 16:55          
Tillykke til Fremad. Av en kamp der bliver om den sidste plads med to indbyrdes opgør mellem de 4 bejlere. Skuffende at Frem reelt spiller sig ud oprykningskampen i dag.
Der Grüne 17:02          
Mestre! I 2. division godt nok. Men stadig mestre. Well done, AB!
altid-grøn 17:07          
Tag jer nu sammen, kære Bold.dk.
Er det Kristian Uth (5. min.), Tobias Thomsen (36 min.) eller Simon Bræmers (83. min) mål, I ikke vurderer er vigtigt? AB vinder 3-0 over Middelfart.

Der er fejl hver uge. Simpelthen ikke godt nok.

Til gengæld super dejligt at sikre os 1. pladsen. Flot, drenge.

Og sikke en sidste runde. Hvem napper 3. pladsen. Hepper på Nykøbing.
Dansk1860 17:23          
Tillykke til Fremad!.. Dejlig sympatisk klub!..
Chico 17:39          
Altid Grøn: Usympatisk ikke at heppe på Brønshøj - som af flere omgange har hjulpet AB i afgørende spillerunder.

Stort tillykke til Fremad A - håber de kan etablere sig. Dejlig traditionsklub, der repræsenterer Amager og altid har mange tilskuere på lægterne...
Fremad Amager14 17:47          
Sådan mand, nu skal en flot sæson sluttes af med en sejr imod AB. Vi skal have alle til Gladsaxe
Guail0 19:11          
En lidt rodet kamp i Marienlyst.

Vi har vel halvdelen af holdet skadet/ude til dagens opgør og stiller op i en spændende 3-5-2. Det kunne man godt se på spillet som var præget af fejlafleveringer og generelt rodet kamp. AB var ramt af lidt uskarphed igen idag, men heldigvis havde vi endnu flere chancer end imod Frem og det var heldigvis noget som AB spillerne udnyttede. Vi spillede sommetider tikki-takka fodbold på det ny"slåede" kunstgræstæppe, inde i Marienlysts målfelt velogmærke, dog uden at afslutte... op til flere gange....

Jeg sender samtidig Marienlyst spilleren en tanke, kan ikke huske hans rygnummer. Men han brækkede vidst en ankel eller to grundet en kæk Tobias Thomsen som først laver en tunnel på ham, derefter faker Tubbe en ny på ham så han knækker fuldstændig bagover imens Tubbe kan lunte fint forbi! Av av av... han var aldrig den samme mand igen efter det.

Uth skal have ros for at være i spillehumør idag, han lavede den ene finurlige dribling og skarpe aflevering efter den anden og viste generelt at den ene midtbaneplads var hans.

Mark Jensen skal derudover have en kæmpe ros for at hive verdensklasse-redningninger ud af ærmet som var det ingenting! Han har vel 4-5 fantastiske redninger - samtidig havde Marienlyst målmanden tilgengæld 6-7 ud over de 3 vi score på. Mark var derudover aggressiv i feltet og var ikke bange for de mildt sagt store Marienlyst spillere! Han lykkedes også generelt i sine udspark som var af rigtig høj kvalitet!

Lige en lille sidenote som ikke er positiv - Tobias Thomsen viste helt gal attitude idag, han slog konsekvent ud med armene og gav op når han lavede en fejl. Det er på INGEN måder i orden at vise en SÅ slatten fightervilje når du spiller i AB. Heldigvis var vi ikke på Gladsaxe Stadion, men jeg håber at du hanker op i den diva mentalitet som du viste idag.

1 gang er fair nok, ingen så det alligevel, men den har bare at være væk når vi rammer 1.Div .

Men fuck det, VI LIGGER NR.1!!!!!!!
Lørdag 23. februar