Luk

Fremad Amager henter hollandske Blummel

| International | 8 kommentarer
Fremad Amager henter hollandske Blummel
Foto: Fremad Amager

Fremad Amager har hentet den 22-årige hollandske offensive midtbanespiller Sven Blummel, der kommer fra Den Bosch. 

Fremad Amager har hentet hollandske kræfter til den offensive del af midtbanen i form af den 22-årige Sven Blummel. 

Blummel har en lang fortid i PSV's ungdomsafdeling, men har senest over to sæsoner scoret 23 mål i 72 kampe for Den Bosch i de næstbedste række. 

- Jeg er virkelig spændt på at pakke tasken, og starte et nyt kapitel udenfor Holland. Som offensiv spiller vil jeg selvfølgelig gerne kunne bidrage med mål og oplæg, og jeg vil kæmpe for at blive en del af startopstillingen. 

- Mit nuværende fokus er at tilvænne mig hurtigst muligt, og det tror jeg ikke bliver noget problem. Jeg har allerede fået et rigtig godt indtryk af trænerteamet og mine nye holdkammerater. Det overbeviste mig om at skifte til klubben, og jeg ser frem til at møde Fremad-fansene, siger Blummel til Fremad Amagers hjemmeside. 

Blummel kan få debut mod Nykøbing FC. 


Af Mikael Blond

8 kommentarer

Gilbert09 10:46          
Her kan man da tale om en klub, som fuldstændig har tabt sin sjæl - den gamle selvforståelse som arbejderklub med lokale spillere og hårdt arbejde er nu blevet erstatte med udenlandske pengemænd og en horde af udenlandske lykkeriddere.

Sportslig succes har sin pris i moderne fodboldtider.
gamma381 11:30          
Hvem har snart ikke udenlandske spillere i truppen, men ja det er prisen
Vanten 12:50          
Det kan vi i Næstved tale med om, det er virkelig grumt at se det hele smuldre
Flemhart 14:56          
Heldigvis er der da ikke noget, der smuldrer i Fremad A., som det ser ud nu for tiden.
Forza Fremad A.
True 15:05          
Man har da rigeligt med spillere fra Amager i truppen. Bare for et par uger siden hentede man Felix Winther i FCK som er amager-knægt. Hvis man som klub har ambitioner om at rykke op i superligaen, så har man behov for penge og gode spillere. Engang imellem er det bare nemmere at finde disse spillere i udlandet
Guarana 15:12          
"Fremad Amager har tabt sin sjæl".. Haha. Du bor vist ikke på Amager, og du kommer heller ikke på stadion derude, så spørgsmålet er, hvad du ved om det.
BKF 15:23          
Her kan man da tale om en klub, som fuldstændig har tabt sin sjæl - den gamle selvforståelse som arbejderklub med lokale spillere og hårdt arbejde er nu blevet erstatte med udenlandske pengemænd og en horde af udenlandske lykkeriddere
Den første bid kan selvfølgelig diskuteres og kan vel bedst defineres af Amagerkanerne. Hvis ikke man som tilskuer mærker den store forskel, så er det jo ligemeget.
Men den anden del er da klart som dagslys for dem, som kradser bare en smule i lakken; Der sker jo det samme, som også sker i bla. a. Vejle.

Men som der også bliver pointeret, så er det så sikkert som Amen i kirken, at hiver man ikke pengemænd(kvinder) ind - eller fusionerer med rivalen - så sker der absolut intet når man ligger i 1-2 division. Bare spørg ude i Valby.
Søndag 25. august
Lørdag 24. august