LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fremad Amager henter Sebastian A. i Hobro

| NordicBet Liga | 7 kommentarer
Fremad Amager henter Sebastian A. i Hobro
Foto: Getty Images
Sebastian Andersen følger ikke Hobro IK op i Superligaen, men fortsætter karrieren i Fremad Amager.

Sebastian Andersen har i denne sæson været med til at rykke Hobro IK op i Superligaen. Men kantspilleren får ikke selv fornøjelsen af at spille i landets bedste række i denne omgang.

28-årige Andersen, som er kendt for sin finurlige sparketeknik, har nemlig besluttet sig for at flytte hjem til Sjælland og skal tørne ud for Fremad Amager i 1. division i den kommende sæson.

- Jeg har været helt vildt glad for min tid her i Hobro IK. Det er en god klub omgivet af en masse gode mennesker. Jeg vil gerne understrege, at der ikke er tale om et fravalg af Hobro IK, men i stedet et tilvalg af Fremad Amager og en fremtid på Sjælland, siger Sebastian Andersen ifølge klubbens hjemmeside.

Hos Hobro-ledelsen er der stor forståelse for Andersens valg.

- Sebastian er en rigtig god fyr, som har passet perfekt ind i klubben. Vi ærgrer os over, at han ikke længere skal repræsentere Hobro IK, men har samtidig fuld forståelse for hans og familiens ønske om at flytte til Sjælland, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Sebastian Andersen spillede ungdomsfodbold i Herfølge og fik sidenhen seniordebut i HB Køge. Siden da har han været forbi Esbjerg, Horsens, Esbjerg, Viborg og altså Hobro IK.

Kantspilleren har kontraktudløb i Hobro og forlader dermed klubben på en fri transfer.

Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts