Luk

Fremad Amager kørte FC Helsingør over

| 1. Division | 5 kommentarer

Fremad Amager sprudlede og bankede FC Helsingør med 5-1 i onsdagens 1. divisionskamp.

Fremad Amager bød onsdag aften FC Helsingør op til dans i 1. division, og det skulle vise sig at blive en vaskeægte målfest i Sundby Idrætspark som så mange gange før.

FC Helsingør skiftede et par spillere ud som følge af det tætte kampprogram, blandt andet startede den brandvarme topscorer Jeppe Kjær på bænken.

Fremad Amager sparede ikke på kræfterne, for efter blot syv minutter var amagerkanerne i front.

FC Helsingør formåede ikke at få en returbold ud af feltet, og i stedet opsnappede Kristoffer Munksgaard bolden. Den sendte han videre til Markus Bay tæt under mål, og midtbanespilleren sparkede kuglen ind til 1-0.

Det blev også 2-0 til Fremad Amager efter 20 minutter. Reda Rabei fandt Munksgaard, der i første omgang brændte, men han omsatte sin egen ripost til 2-0.

Fremad Amager var, som så mange gange før i formidabelt spillehumør, og efter en halv time blev det derfor også 3-0.

Pierre Larsen fandt Munksgaard i feltet, som ramte bolden skævt, men den gik alligevel i mål, da den ramte Jonas Henriksen og styrede i kassen.

I den anden ende fik Lucas Haren et par gode muligheder, blandt andet efter en friløber, men Jacob Pryts i Fremad Amager-målet var på plads.

Derfor stod det 3-0 til Fremad Amager ved pausen.

Fremad Amager var dog ikke færdige endnu. Efter godt en time blev det nemlig 4-0, og denne gang var det Pierre Larsen, der bankede kuglen ind efter en god tur ind i feltet.

Kort efter fik FC Helsingør dog reduceret, da Teddy Bergqvist headede kuglen ind til og fik pyntet lidt.

Fremad Amager lukkede kampen efter 77 minutter, da Lukas Engel pandede bolden i mål efter et hjørnespark fra Pierre Larsen. 5-1.

Indskiftede Jeppe Kjær lavede gode sager i den anden ende, men denne aften formåede han ikke at komme på tavlen, og derfor vandt Fremad Amager kampen med 5-1.


Af Sara Margren
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november